Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid dizisinde hem sürpriz hem tuzak!

Payitaht Abdülhamid dizisinde hem sürpriz hem tuzak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin bir senaryo olmasına rağmen, izleyicileri olayları gerçek gibi algılaması durumu şaşırtıcı sonuçlar vermeye devam ediyor. Dizide önceki bölümde Girit’in kaybedilmesi ile ilgili konunun gerçeklerden uzak şekilde anlatılması sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Bülent İnal’ın Sultan Abdülhamid’i canlandırdığı TRT1 dizisi Payitaht Abdülhamid’in 22 Ocak Cuma yani bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. İzleyicilerin dizideki olayların bir senaristin kurgusu olarak yaklaşması ve tarihi olayların dizide bir belgesel havasında anlatılmadığını idrak etmesi şart. Çünkü bu dizi bir kurgu, yani gerçekler farklı, dizi farklı…

5. sezonu devam eden Payitaht Abdülhamid dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 135. bölümünde neler yaşanacak? Diziye en son Altan Erkekli dahil olmuştu. Vildan Atasever’den sonra yeni bir karakterin daha gelmesi diziyi hareketlendirdi. Bugün yayınlanacak 135. bölümden hem fragmanı hem de özet bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Duyun-u Umumiye’ye olan borçların biteceğini söyleyen Abdülhamid, planını saklı tutar. İngiltere ise bu sefer kozunu büyük oynar. Ünlü banker Ernest Cassel artık payitahttadır. Saray tarafından görevlendirilen Eşref Aziz, bugüne kadar hiç duymadığı gizli bir örgütle karşılaşır. Kaşgarlı Nadir Bey’i ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Naime ve Aliye, Saliha Sultan’a tuzak kurarken Stefano da onları kendi tuzağına düşürmüştür. Emsal, Saliha Sultan’ın başına gelenler için Naime’den şüphelenir. Aradığı kanıtı da bulunca haremde artık kılıçlar çekilir.

Payitaht Abdülhamid, yeni bölümüyle 22 Ocak Cuma saat 20:00’de, TRT1’de…