Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın taktiğini kopyalayan Hükümsüz dizisinde Sedef Avcı herkesi sarsacak!

Kırmızı Oda’nın taktiğini kopyalayan Hükümsüz dizisinde Sedef Avcı herkesi sarsacak!

tarafından ker_def

Kırmızı Oda gibi Hükümsüz dizisi de aynı taktikle yükseliyor! tv8 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisi, güçlü reytingler elde ediyor ve her bölümde de milyonlarca kişiyi ekrana taşımayı başarıyor. Bunun altındaki en önemli neden, 6-7 bölümlük hikayelerin olması ve bu hikayeleri canlandıran ünlü isimlerin de izleyicilerin sıkılmasına izin vermeyen yüksek performansları.

Her 6-7 bölümde bir veya iki tane ünlü isim hikayenin odağına yerleşiyor ve bu döngü de bu şekilde devam ediyor. Melisa Sözen’den, Evrim Alasya’ya Burcu Biricik’ten yeni katılan Pınar Deniz’e kadar Kırmızı Oda dizisi adeta bir döngü gibi ünlü isimler üzerinden izleyicilerini memnun edecek bir düzen sunuyor.

İşe bu benzer düzeni Exxen’de yayınlanmakta olan Hükümsüz dizisi de oluşturmaya başladı. Genelde 1-2 bölümlük konuk oyuncularla güçlü hikayeler sunuluyor. İpek Tuzcuoğlu, Menderes Samancılar gibi ünlü isimlerin yanı sıra son olarak da Sedef Avcı dizinin 5. bölümünde rol aldı.

Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de yayınlanan ve başrollerini Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı “Hükümsüz”ün 5.bölümüne Sedef Avcı konuk oyuncu olarak katıldı.

Kadına şiddeti konu alan ve gerçek hayat hikayelerini anlatan Hükümsüz’de Sedef Avcı, yakılarak arabadan atılan Meryem’in hüzün dolu hikayesini canlandıracak. Esma ve Filiz ise kendi davalarındaki kararlılık ile diğer kadınların umudu olacak.

“Hükümsüz” yeni bölümleri ile EXXEN’de.