Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde bu ayrılık ile herkes şoke olacak!

Mucize Doktor dizisinde bu ayrılık ile herkes şoke olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Mucize Doktor dizisinde baş kaldırınca işinden oldu! Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor, ikinci sezonuna devam ediyor. İlk sezona göre daha düşük reytingler alsa da çok başarılı performanslar ortaya koyan dizinin hikayesinden bir oyuncu eksilecek.

Adil karakterine hayat veren Reha Özcan’ın yapıma veda edeceği geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Ancak nasıl bir veda yaşanacağı bilinmiyordu. Ali Vefa’yı muhbir olarak kullanan Vuslat’ın adımları ve yaptıkları Adil’i çıldırtacak ve olayların da fitili ateşlenecek. Adil’in Vuslat’a karşı hamlesi ne olacak, merakla bekleniyor. Ancak Reha Özcan’ın ayrılacağı düşünülür ise bu hamle boşa çıkarsa da şaşırmamak lazım.

4 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Mucize Doktor’un 48.bölümünde Adil karakterinin hastaneden ayrılması bekleniyor. Dolayısıyla Reha Özcan’ın rolü de bitmiş olacak.

Reha Özcan’ın ayrılacağının bilgisi daha önce gelmişti. Bakalım oyuncunun ayrılığı nasıl gerçekleşecek? En son Zerrin Tekindor’un Vuslat karakteri ile yapıma katılması hikayenin daha da ilgi çekici hale gelmesini sağlamıştı.

Mucize Doktor dizisinde bu ayrılık ile herkes şoke olacak! 7

Peki 48. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar: Ali, Vuslat’ın omuzlarına yüklediği muhbirlik görevi altında ezilmektedir. Bu sırada yeni yönetimden zarar gören Tanju ve Beliz gibi birçok kişi Vuslat’a karşı gizliden gizliye diş bilemekte ama kimsenin elinden bir şey gelmemektedir.

Baskıya daha fazla dayanamayan Ali sonunda muhbirlik yapar ve Ferman’la araları açılır. Ali’nin yaşadıklarına daha fazla kayıtsız kalamayan Adil, ilk kez Vuslat’a karşı bir girişimde bulunur. Ama Vuslat’ı indirmek hiç de kolay olmayacaktır.