Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ, 1,5 yıl bekledi sonunda sete çıkıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ, 1,5 yıl bekledi sonunda sete çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları heyecanla yeni projesini bekliyor. Oyuncu en son 2018-2019 sezonunda Çarpışma isimli dizide Kadir Adalı karakterine hayat vermişti. Tatlıtuğ, bu dizinin ardından farklı bir yapımda yer almadı…

Dinlenmeyi tercih eden ve iyi bir hikaye gelmesini bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ’u cezbeden teklif Netflix için hazırlanan yeni diziden geldi. Fantastik bir yapım olan Bir Denizaltı Hikayesi’nde başrolde bulunan oyuncu, 1,5 yılın ardından yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor.

Özge Özpirinçci ile başrolü paylaşacak olan oyuncunun hayranları da heyecanla yeni rolü Arman’ı bekliyor… 8 bölümlük dizinin 2021 yılında Netflix’te izleyicilerle buluşması da bekleniyor.

Diziden gelen son bilgiler ise çekimlerin ay sonu başlayacağına işaret ediyor. Ertan Saban, Ecem Uzun ve Alper Saldıran’ın da kadroda yer aldığını hatırlatalım.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin çekimleri İstanbul’un yanı sıra İzmir ve Ayvalık Cunda’da gerçekleştirilecek.