Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin yeni karakteri Nurgül her şeyi alt üst edecek!

Yasak Elma dizisinin yeni karakteri Nurgül her şeyi alt üst edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasak Elma dizisinin yeni karakter sürprizinin detayları ortaya çıktı! Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin etkileyici hikayesine yeni isimlerin de katılacağı ortaya çıktı. 85. bölümden sonra adeta büyük bir değişim yaşayan diziye Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Berk Oktay katılmıştı.

Hikayede yeni karakterlerin etkisi de bir hayli fazla oldu. Yine de reytinglerin düşmesine engel olamayan Yasak Elma dizi ekibi, farklı karakterlerle hikayeyi güçlendirmek için de ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.

Şimdiye kadar 94 bölümü yayınlanan Yasak Elma’nın 25 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan 95. yeni bölümüne yeni bir ismin katılacağı ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Çiğdem Sakarya diziye konuk oluyor.

Yasak Elma dizisinin yeni karakteri Nurgül her şeyi alt üst edecek! 7

Ender, Şahika ve Yıldız karakterlerinin hapiste tanıştıkları Nurgül olarak ekrana gelecek olan Sakarya’nın hikayede nasıl bir etki yapacağı merak konusu oldu. Ancak dizinin entrika dozu yüksek olduğu için Nurgül karakterinin ortalığı alt üst etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Nurgül’ün karşılarına çıkması ile şaşıracak olan 3’lünün başına bakalım neler gelecek?

Ankara deneme sahnesinde eğitim alan Çiğdem Sakarya, daha önce Behzat Ç., Unutma Beni ve Deniz Yıldızı isimli yapımlarda rol almıştı.