Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ, dizi konusunda hayranlarını üzecek!

Kıvanç Tatlıtuğ, dizi konusunda hayranlarını üzecek!

tarafından ker_def

Kıvanç Tatlıtuğ, dizi konusunda hayranlarını üzecek! 7

İyi bir gözlemci

Bir oyuncunun farklı rollerin üstesinden başarıyla kalkabilmesi, o kişinin dersine iyi çalışması ve iyi bir gözlemci olmasına bağlı. Nasıl iyi bir şarkıcı olmak için iyi kulak şartsa, oyuncunun da iyi gözlemci olması, gördüğü her renkli tipten bir şeyler kapması lazım.

Yapımcı Fırat Parlak, yönetmen Bora Egemen ve Kıvanç Tatlıtuğ’la kuliste yaptığımız sohbette gördüm ki, yakışıklı oyuncuda bu yetenek ziyadesiyle var. ‘Hadi Be Oğlum’un Kaş’taki çekimlerinden hazırlanan teaser’ında gördüğüm Tatlıtuğ, sahil kasabasında balıkçılık yapan Kaptan Ali’yi öylesine sahici oynadı ki, filmdeki baba-oğul ilişkisini izleyen her kadının çıkışta, “Keşke Kaptan Ali gibi bir eşim olsa” diyeceğine eminim.

İzlediğim sahnelerde Alihan Türkdemir’le Kıvanç Tatlıtuğ, rol arkadaşı değil, gerçek baba-oğul gibiydi. Sekiz yaşındaki Alihan’ın da filmde müthiş bir performans sergilediğini yazmazsam, çocuk yıldıza haksızlık etmiş olurum.

Feridun Düzağaç’ı filmde oynaması için, her şarkısını ezbere bildiği Tatlıtuğ’un önerdiğini de vurguladıktan sonra, gelelim yakışıklı yıldızla yaptığımız uzun sohbetten aldığım notlara…