Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ı bile heyecanlandıran dünya çapında dizi projesi!

Nurgül Yeşilçay’ı bile heyecanlandıran dünya çapında dizi projesi!

tarafından ker_def

Nurgül Yeşilçay'ı bile heyecanlandıran dünya çapında dizi projesi! 7

Nurgül Yeşilçay… Rol aldığı İran yapımı ‘Güzel Cin’ filminden, sektörün içinde olup da saklamayı ustalıkla başardığı özel hayatına kadar birbirinden farklı soruyu Vatan gazetesi için yanıtladı…

İşte Vatan gazetesindeki Nurgül Yeşilçay röportajının detayları:

Sanatla da ilgilenirim gündüz kuşağını da izlerim
80’den fazla ülkede yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem’den sonra bu sezon ekranlarda yoksunuz? Yakında bir dizi projesinde sizi görecek miyiz?

Yurtdışı artık Türk dizileri için çok önemli bir noktada. Sadece Orta Doğu değil, Balkanlar, Rusya, Güney Amerika’da da bizim dizilerimiz izleniyor. Dolayısıyla çok iyi düşünülmüş, tüm dünyaya satılacağının bilincinde işler üretmemiz lazım. Bunun için de çok çalışmak gerekiyor. Üzerinde çalıştığımız bir proje var. O ne zamana hazır olursa ve istediğimiz kıvama gelirse o zaman sete çıkacağız.

Herkesin saçmalamak için zamanı olmalı

Daha önce “Bundan sonra ne yapacaksınız diye soranlara. Ben de “Canıma çok güveniyorum, canım ne isterse onu yapacağım” demişsiniz. Canınız bundan sonra ne yapmak istiyor?

Aaa! Onu İkinci Bahar döneminde söylemiştim, nereden buldunuz? (Gülüyor) Gerçi doğru söylemişim. Neyse, bu sene şimdiye kadar üniversite gençliğiyle buluşamamıştım yoğunluğumdan dolayı, onlara bol bol vakit ayırmayı düşünüyorum.