Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ, eşine gelen müthiş teklifin önünü kesti!

Kıvanç Tatlıtuğ, eşine gelen müthiş teklifin önünü kesti!

tarafından ker_def

Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer’in ekrana çıkmasını istemiyor.

Ünlü oyuncu, eşine gelen reklam teklifinden rahatsız oldu.

1 Milyon liralık ücret bile Tatlıtuğ’u ikna etmeye yetmedi.

Takvim Gazetesi’nden Halil Çilingir’in haberine göre dizi, film ve reklam filmlerinin aranan isimlerinden Kıvanç Tatlıtuğ’un şöhreti eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’a da sıçradı. Örnek evlilikleriyle takdir toplayan ikiliyi aynı reklam filminde yer alması için markalar teklif yağmuruna tutuyordu. Ancak ünlü oyuncu, teklifleri her seferinde geri çevirdi. Ünlü bir moda markasının yetkilileri ise geçtiğimiz günlerde güzelliğinin yanı sıra stil danışmanlığındaki başarısıyla da adından söz ettiren Başak Dizer Tatlıtuğ’a reklam yüzü olması için teklif götürdü.

FİKRİNİ DEĞİŞTİREMEDİ

Firmayla yaptığı görüşme sonrası eşine danışan Dizer, Tatlıtuğ’dan olumsuz yanıt aldı. 2016’da nikah masasına oturduğu Dizer’le evliliğini gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncu, iddiaya göre kıskançlık yüzünden güzel stil danışmanının kamera karşısına geçmesini istemedi. Bunun üzerine marka yetkilileri, Başak Dizer’i ikna etmek için reklam filmi ücretini 1 milyon liraya kadar çıkardı. Ancak bu rakam da Kıvanç Tatlıtuğ’un fikrini değiştirmedi ve reklam projesi rafa kalktı.

KISKANÇLIK YORUMLARI

Ünlü oyuncunun eşinin reklam filminde oynamasına izin vermemesi ise “Kıvanç’ın maçoluğu tuttu” yorumunu da beraberinde getirdi.