Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ eski popülerliğini kaybetmeye mi başladı?

Kıvanç Tatlıtuğ eski popülerliğini kaybetmeye mi başladı?

tarafından ker_def

Aşk-ı Memnu ve Kuzey Güney dizileriyle Türkiye’nin en sevilen oyuncuları arasına giren Kıvanç Tatlıtuğ  bundan sonraki dizilerinde ise sanki önceki dizilerini geçemedi. Kurt Seyit ve Şura ile Cesur ve Güzel dizileri yayından kalkmayıp 1 sezon ekranda kalsa da tüm iddialarına rağmen vasat diziler olarak akıllarda kaldı.

Bu sezon da Çarpışma dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ’un dizisi senaryo ve canlandırdığı karakter açısından beğenilse de reytingleriyle istenilen sonucu veremiyor. Kıvanç Tatlıtuğ polis rolünde başarılı bulunsa ve dizi heyecanlı kurgusuyla merak uyandırsa da ilk bölümden bu yana zirveden uzak bir şekilde seyrediyor.

Bu durum da bazı izleyenler arasında “Kıvanç Tatlıtuğ’un eski popülerliği kalmadı. Dizileri eskisi kadar tutmuyor” yorumlarına neden oldu.

Bazı izleyenler ise Çarpışma dizisinin senaryosunda bazı kopukluklar olduğunu ve bu durumun oyuncularla ilgisinin olmadığını, Kıvanç Tatlıtuğ’un performansının çok iyi olduğunu savunuyor.

Tüm bu tartışmaların arasında sosyal medya analiz şirketi Somara’nın ‘sosyal medyanın en popüler erkek oyuncuları’ listesinde Kıvanç Tatlıtuğ’un da 4. sırada yer alması da dikkat çekti.

Acaba, performansı başarılı olsa da senaryosunda sıkıntılar yaşayan bir dizide rol olmak Kıvanç Tatlıtuğ’ın popülerliğini ve kariyerini gerçekten etkilemiş olabilir mi? Bu durumu uzun vadede ünlü oyuncunun Çarpışma’dan sonraki projeleri belirleyecektir herhalde.

Kıvanç Tatlıtuğ eski popülerliğini kaybetmeye mi başladı? 7