Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın Aile dizisi gelince Salı rekabetinde şartlar değişir!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın Aile dizisi gelince Salı rekabetinde şartlar değişir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları iddialı diziler ekranlara geliyor. Özellikle geçen sezondan başarılı sonuçlarla yayına başlayan Üç Kız Kardeş dizisi ile, atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam projeleri kendi izleyici kitlesi olan yapımlar. Bu iki dizinin de kendi kitlesini elinde tutması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Özellikle Üç Kız Kardeş dizisi duygusal hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ile başarılı bir iki sezon geçirdi. Üçüncü sezonda da dizinin değişen hikayesi ile yolu açık gözüküyor.

atv ekranlarında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bazı oyuncularını kaybetmiş olsa da yenilenen bir hikaye ile izleyicisinin karşısına çıktı. 37. bölümü yayınlanan dizinin başrolünde Oktay Kaynarca yine çok başarılı bir sınav veriyor. Kaynarca’nın aynı zamanda ortaklarından ayrılarak dizinin tek yapımcısı olduğunu da hatırlatalım.

İşte böyle iki güçlü dizinin yanına bir de Fox TV’de izleyicileri duygusal olarak ekleyen Yabani dizisi katıldı. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi de etkili hikayesi ile reytinglerde iyi sonuçlar almayı hak eden bir yapım görüntüsü çiziyor.

İşte böyle bir ortamda Star TV ve TRT1’in dizileri ortada yokken, asıl salı akşamlarının belirleyicisi olan Aile dizisinden haber var. Dizinin ekibi bir araya gelerek, ikinci sezon hazırlıklarına başladı.

Rakiplerinden daha geç toplanmış olsalar da Aile dizisi ekibinin kısa sürede 14. yeni bölümü tamamlaması bekleniyor. Dizinin hikayesi, oyuncu kadrosu ile müziklerinden mekanlarına kadar tüm detayları milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı.

13 bölüm yayınlanan ilk sezonun ardından Kıvanç Tatlıtuğ ile Seranay Sarıkaya hayranları yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyor.

3 Ekim Salı akşamı 14. yeni bölümü yayınlanacağı duyurulan Aile dizisi gelince, rekabet çok daha sert olacak. Aile dizisinin çok yüksek reytingler alarak rakiplerinin önüne geçmesi kimseyi şaşırtmaz.

Üç Kız Kardeş, Yabani ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinin kendi izleyici kitlelerini oluşturmuş olsa bile Aile dizisinin denkleme katılmasıyla reytinglerde sorunlar yaşamaları bekleniyor.

İkinci sezonunda Aile dizisine yeni karakterler katılacak, hikaye 2 ay zaman atlaması ile başlayacak. Şimdiden dizinin hayranları yeni sezon için müthiş bir heyecan yaşıyor.