Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medya Adım Farah dizisinin ikinci sezondaki değişimi ile çalkalanıyor!

Sosyal medya Adım Farah dizisinin ikinci sezondaki değişimi ile çalkalanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ve Demet Özdemir hayranları harekete geçti. Adım Farah dizisinin ikinci sezon fragmanı yayınlandı ve diziye yönelik olarak sosyal medya platformlarında geniş bir etkileşim dalgası başlatıldı.

İki başrol oyuncusunun hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki hayranları geçen sezonda da çok etkili bir sosyal medya gücü oluşturmuştu. Özellikle de yurt dışından Türkiye’deki dizileri takip eden, birbirlerinden çok farklı kültürlerdeki Türk dizisi hayranları Adım Farah projesine çok önem veriyor.

Hem Engin Akyürek hem de Demet Özdemir’e duydukları hayranlık hem de Adım Farah dizisinin hikayesini sevmeleri ile birlikte dizinin yabancı hayranları heyecanlarını sosyal medyada ortaya koymaya devam ediyor.

Sosyal medya Adım Farah dizisinin ikinci sezondaki değişimi ile çalkalanıyor! 8

İkinci sezonda Adım Farah dizisinde önemli değişiklikler yaşanacak. Hatice Aslan ile Burak Tamdoğan’ın yeni sezonda izleyicilerin karşısına yepyeni karakterler ile çıkacağını belirtelim.

Geçen sezon sonunda diziye dahil olduğu ortaya çıkan Kerimşah karakterinin babası rolündeki Feyyaz Duman’ın ikinci sezonda çok belirleyici bir noktada olacağını fragmandan anlayabilirsiniz.

Dizinin hayranlarını çok etkileyen ikinci sezon fragmanında özellikle Farah karakterinin büyük bir dramın içine düşeceği, eski eşi Behram ile oğlu yüzünden karşı karşıya geleceğini göreceksiniz.

Engin Akyürek’in canlandırdığı Tahir karakteri ise artık ailesi olarak gördüğü Farah ve Kerimşah’ı yeniden kazanmak için tehlikeli bir serüvenin içine atılacak.

Sosyal medya Adım Farah dizisinin ikinci sezondaki değişimi ile çalkalanıyor! 9

Adım Farah dizisinin ikinci sezonu ilk sezona göre çok farklı olacak. Hikaye çok değişti, yeni karakterler ile güçlendirildi ve izleyiciler çok şaşıracakları bir sezon geçirecek.

Fragmanı seyredenler bile dizinin evrim geçirdiği değelendirmesi yapmaya başladı. Adım Farah dizisinin ikinci sezon onayını zorlukla aldığını hatırlayanlar, yeni dönemde hikayenin gücüyle daha iyi reytingler almasını umut ediyor.