Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde oynadı, şöhretiyle İspanya’yı salladı!

Kardeşlerim dizisinde oynadı, şöhretiyle İspanya’yı salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonuyla da beğenilen Kardeşlerim dizisi, Eylül ayında yeniden ekranda olacak. Genç kuşak oyuncular ile deneyimli oyuncuları bir araya getiren Kardeşlerim, hikayesiyle olduğu kadar rol alan isimlerle de konuşulmakta.

Dram yüklü hikayesi beğenilen Kardeşlerim dizisinde, genç oyuncular da ön plana çıkıyor. Dizide rol alan ve henüz çok tanınmayan isimler, Kardeşlerim sayesinde büyük bir ün elde ederken hayran sayılarını da giderek arttırıyorlar.

Dizinin başka ülkelere de satılmasıyla birlikte bu genç oyuncular için dünyanın farlı ülkelerinde başka fırsatlar da açılıyor. Bu isimlerden birisi de Kardeşlerim dizisinde Doruk karakteri ile en çok ön plana çıkan isimlerden birisi olan Onur Seyit Yaran…

Bir dönem modellik yapan ve daha sonra oyunculuğa geçen Onur Seyit Yaran, 2016 yılında Best Model Of Turkey yarışmasındaki birinciliği ile tanınmıştı. 27 yaşındaki Yaran’ın ilk dizi deneyimi ise TRT1’in sevilen yapımı Kalk Gidelim ile olmuştu. Daha sonra yine aynı kanalda Vuslat dizisinde yer aldı.

Genç oyuncunun kariyerinde bir dönüm noktası olan yapım ise Kardeşlerim oldu. Meslek hayatının başlarında şöhrete kavuşan Onur Seyit Yaran, sadece Türkiye’de değil, şu sıralar İspanya’da da çok konuşuluyor!

Kardeşlerim dizisinde oynadı, şöhretiyle İspanya'yı salladı! 8

Onur Seyit Yaran, geçtiğimiz günlerde İspanya’nın en büyük TV kanalı Antena’yla bir röportaj gerçekleştirdi. Yapılan bu çekimle birlikte, Türk dizilerine ve oyuncularına son yıllarda büyük ilgi gösteren İspanyol hayranları ile buluştu oyuncu.

Kardeşlerim dizisi, bir süredir farklı ülkelere de satılıyor. Özellikle Latin Amerika ülkelerinde dizi ilgi görmekte. Onur Seyit Yaran da Doruk karakteri ile dizinin dikkat çeken isimlerinden olunca, İspanyol kanaldan röportaj teklifi aldı. Oyuncunun yerli ve yabancı hayran kitlesi giderek artıyor. Daha önce Can Yaman ve Kerem Bürsin’in de dizileriyle başka ülkelerde yaşadıklarını şimdi Onur Seyit Yaran yaşıyor.

Kardeşlerim dizisinde oynadı, şöhretiyle İspanya'yı salladı! 9

Can Yaman İtalya’dan teklifler alarak ülkede farklı dizilerde ve projelerde yer alırken Kerem Bürsin de İspanya’da büyük bir ilgiyle karşılanıyor ve önümüzdeki günlerde bazı projelerde yer alacak. Onur Seyit Yaran da bu meslektaşları ülke dışında farklı hedeflere doğru gidiyor.

Bir röportajında İspanyolca öğrenmeye başladığını belirten Yaran, “Şimdi hedefim İspanya. İspanyolca öğreniyorum. İspanya’da oynamak istiyorum. İspanyol sinemasında olmak istiyorum. Bunun için çalışmalarım şimdiden başladı. Bu yaz İspanya’ya gitmek istiyorum. Oranın kültürünü daha iyi öğrenmek istiyorum, dilini daha iyi konuşmak istiyorum” açıklamasını yapmıştı. Görünen o ki Onur Seyit Yaran, hedefine yavaş yavaş yaklaşıyor…