Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisiyle ilgili en net açıklama Nesrin Cavadzade’den geldi!

Üç Kuruş dizisiyle ilgili en net açıklama Nesrin Cavadzade’den geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisi, ekrana gelmeden önce büyük iddialarla lanse edilmişti. Özellikle İçerde ve Çukur dizisinin ardından, Pazartesi’nin yeni fenomeni olacağı şeklinde bilgilerle gündeme geldi.

Haliyle izleyici de bu diziden daha ilk başta çok fazla beklentiye girdi. Özellikle 5 sezon yayınlanan ve adeta ekrana damgasını vuran Çukur dizisi gibi bir diziyle kıyaslanması, Üç Kuruş için iddialı bir başlangıçtı. Bu kıyaslama, aslında kendi hikayesinde hatırı sayılır bir izleyiciyi çekecek olan diziyle ilgili beklentiyi de yükseltti.

Ay Yapım imzalı dizi, sezon başından beri istenen reytingleri alamasa da Show TV dizisinden vazgeçmedi. Ay Yapım imzasını taşıyan dizide Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Necip Memili’nin başrolünde yer aldıkları dizinin 2. sezonu göremeyeceği konuşuluyordu.

Üç Kuruş dizisiyle ilgili en net açıklama Nesrin Cavadzade'den geldi! 7

Ancak bu konuyla ilgili bir netlik yoktu. Fakat oyuncuların zaman zaman verdikleri röportajlardaki ayrıntılar, Üç Kuruş dizisinin sezon sonunda final yapacağına işaret ediyordu.

Son olarak dizide Bahar karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin açıklaması, diziyle ilgili durumu da netleştirdi! Bu açıklamaya göre Üç Kuruş dizisi bitiyor!

Kaç bölüm kaldığını merak edenlere de Nesrin Cavadzade yanıtı vermiş oldu. Cavadzade dizi çekimlerinin nasıl gittiği ile ilgili soruya “İyi gidiyor, bir sezon olarak tasarlanmış bir işti. Sonuna doğru geliyoruz. Şu anda 6 bölümüz kaldı. Başından beri sezon sonunda biteceği belliydi, mutluyuz, üzülecek bir şey yok” yanıtını verdi.

Böylece yapımcı ya da kanaldan bir açıklama gelmese de oyuncudan gelen açıklama ile Üç Kuruş dizisinin akıbeti de netleşmiş oldu…