Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’u meşhur eden rol şimdi de bir başka genç oyuncuya kapı açacak!

Kıvanç Tatlıtuğ’u meşhur eden rol şimdi de bir başka genç oyuncuya kapı açacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk-ı Memnu efsanesi Türk televizyon sektöründe önemli projeler olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. TRT’de ilk olarak 1975 yılında 6 bölümlük dizi şeklinde yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, yıllar sonra dünya çapına yayılan Kanal D’nin aynı isimdeki dizisiyle gündeme bir kez daha geldi.

Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ o kadar başarılı oldu ki, bu hikaye sayesinde kadroda bulunan tüm oyuncular büyük popülerlik yaşadı. Aşk-ı Memnu sadece Türkiye’yi etkilemedi, yayınlandığı dünyanın birçok farklı coğrafyasında diziden geriye büyük bir iz kaldı.

İşte böyle etkili bir yasak aşk hikayesini anlatan Aşk-ı Memnu romanının şimdi de sinema versiyonu hazırlanıyor. Daha önce Beren Saat’i çok meşhur bir oyuncu olmaya iten Bihter rolünde bu sefer Farah Zeynep Abdullah’ı göreceksiniz.

Kıvanç Tatlıtuğ'u meşhur eden rol şimdi de bir başka genç oyuncuya kapı açacak! 25

Bergen filmindeki müthiş performansı ile hem alkış alan hem de ödüller kazanan ünlü oyuncu, şimdi de Bihter rolüne hazırlanıyor. Hazırlıkları başlayan filmin ismi de Bihter olarak belirlendi.

Aşk-ı Memnu romanından üçüncü kez bir proje üretiliyor ve en çok merak edilen konulardan birisi de Behlül karakterine kimin hayat vereceği konusu oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’a büyük popülerlik getiren Behlül karakteri hala hafızalarda duruyor. Şimdi de bu önemli rolde yer alması konusunda bazı genç oyuncuların ismi basına yansıdı.

Hem Farah Zeynep Abdullah ile iyi bir partnerlik yapacak hem de Kıvanç Tatlıtuğ’un oluşturduğu portrenin dışına çıkarak yepyeni bir Behlül algısı verecek bir oyuncu aranıyor. Tabii ki bu çok da kolay bir rol değil.

Kıvanç Tatlıtuğ'u meşhur eden rol şimdi de bir başka genç oyuncuya kapı açacak! 26

İsmi geçen oyuncular arasında; Ekin Koç, Serkan Çayoğlu, Tolga Sarıtaş, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Halit Özgür Sarı, Boran Kuzum ve Deniz Can Aktaş gibi isimler olduğu yönünde basında haberler yer aldı.

Henüz Belül karakterini kimin canlandıracağı belli olmasa bile, bu rol sayesinde oyuncunun büyük popülerlik yaşayacağı ortada.

Balakım, Aşk-ı Memnu romanı bu sefer hangi genç oyuncuyu çok popüler hale getirecek? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.