Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un dizilerindeki büyük tesadüf! Bundan önce hep…

Kıvanç Tatlıtuğ’un dizilerindeki büyük tesadüf! Bundan önce hep…

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

Şu sıralar Çarpışma dizisinde ‘Kadir Adalı’ karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ’un daha önce rol aldığı dizilerdeki bir tesadüf dikkatlerden kaçmadı.

Her ne kadar kendisini zirveye taşıyan Aşk-ı Memnu ve şu sıralar rol aldığı ‘Çarpışma’ dizileri bu duruma dahil olmasa da, Tatlıtuğ’un canlandırdığı karakterin adı genellikle dizinin adında da geçiyor.

Aşk-ı Memnu’dan sonra Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel gibi dizilerde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı karakterlerin adı da Kuzey, Kurt Seyit ve Cesur’du. Hatta bu listeye ‘Menekşe ile Halil’deki Halil karakterini de dahil edebiliriz.

Kıvanç Tatlıtuğ'un dizilerindeki büyük tesadüf! Bundan önce hep... 7

Hatta; Tatlıtuğ’un kariyerindeki ilk dizisi de yine başkarakterinin adını taşıyan ‘Gümüş’ dizisi idi ama burada Gümüş karakteri yakışıklı oyuncunun karakteri değildi.

Kısacası; Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu ve Çarpışma dizisi haricinde genellikle başkarakterin adının verildiği dizilerle izleyici karşısına çıktı. O karakterden bir tanesi de kendisi oldu.

‘Çarpışma’ dizisi ile bu kuralı bozan Kıvanç Tatlıtuğ, bakalım bu dizi bittikten sonra hikayesi ve adı nasıl olan bir dizide rol alacak?