Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un New York’tan gelen fotoğrafı sosyal medyayı salladı!..

Kıvanç Tatlıtuğ’un New York’tan gelen fotoğrafı sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 12 yıl önce Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte oynadıktan sonra hayranlarının en büyük isteği Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden bir arada görmekti. Yıllar sonra bu istek gerçek oldu ve iki başarılı oyuncu Netflix için çekilen film için bir araya geldi.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, baş rollerinde yer aldıkları filmin çekimleri için şu sıralar ABD’de bulunuyorlar. Setten ara ara ikilinin hayranlarını heyecanlandıracak görüntüler ve fotoğraflar geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesaplarında paylaşılan, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in New York sokaklarında yürürken çekilen  pozları çok konuşulmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un New York'tan gelen fotoğrafı sosyal medyayı salladı!.. 7

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabında New York’tan yeni bir paylaşımda bulundu. Kod adı ‘Last Call for İstanbul’ olan filmin çekimleri devam ederken gelen bu fotoğraf, filmi merakla bekleyenler için güzel bir sürpriz oldu.

Oyuncunun fotoğrafı adeta sosyal medyayı salladı. Fotoğrafa kısa sürede, “Abim Bihter’le gelmez mi bi foto be!”, “Yangın yeri hep buralar sayende” ve “Seni bu kadar mutlu görmek çok güzel” gibi yorumlarının da aralarında bulunduğu binlerce yorum yapıldı.

Çok fazla bilginin sızmadığı filmle ilgili heyecan giderek katlanıyor. Geçtiğimiz günlerde filmin İstanbul’da başlayan çekimlerden de bir kaç fotoğraf sosyal medyaya düşmüştü.

OGM Pictures imzasını taşıyan filmin çekimleri sürüyor. Senaryosunu Nuran Evren Şit’in yazdığı filmin yönetmenliğini ise Gönenç Uyanık üstlenmekte.