Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizi projesine ne oldu?

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizi projesine ne oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’da tatilini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün ünlü oyuncunun eşi Başak Dizer’in parmağını kırdığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ’un araba modifiyesi için Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde bir dükkan açtığı da basına yansımıştı.

Şubat ayında bir röportajında 3 farklı projeden bahseden ünlü oyuncu, 2020 yılında bambaşka işlere adım atmaya hazırlanıyordu. Ancak bu projelerinde hangi aşamada olduğu net olarak bilinmiyor.

Tiyatroya gönlünün olduğunu söyleyen oyuncu, Netflix’te yayınlanacak bir dizi projesi için de görüşmeler yürütmekteydi. Oyuncu, yaz ayı için de bir sinema projesinin olabileceğini anlatmıştı.

Fakat araya pandemi süreci girdi ve birçok proje ya durduruldu ya da iptal edildi. Yeni normalleşme süreci ile birlikte Kıvanç Tatlıtuğ’un bu projelerine ne olduğu da merak ediliyor.

Oyuncu, Şubat ayında yaptığı açıklamada şöyle konuşmuştu: “Tiyatro yine gönlümde var, gönlümde yatıyor.Ama şu dönem içerisinde tiyatro haricinde. dijital platforma bir dizi yapmak üzere anlaşma kısmındayız. Neredeyse anlaşmak üzereyiz diyeyim. Bu sene artık dizi yapayım istiyorum. Çok büyük bir ihtimalle yaza da bir sinema filmim var. O da değişik bir hikaye. Ben böyle değişik şeyler yapmayı çok arzu ettiğim için o hikayeyi de çok beğendim. İçinde olmak istiyorum, bir parçası olmak istiyorum.”

Tatlıtuğ’a Netflix’te yayınlanacak bir dijital dizi projesinin OGM Pictures’ın sahibi Onur Güvenatam’dan tarafından teklif edildiği de haberlere yansımıştı.

Ünlü oyuncunun projelerinde ne yönde gelişmeler olduğunu hayranları merak ediyor.