Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaros dizisi öncesi Çağatay Ulusoy’un büyük sorunu!

Barbaros dizisi öncesi Çağatay Ulusoy’un büyük sorunu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni sezonda izleyicilerle Barbaros isimli dizide buluşacak. TRT1 ekranında yayınlanacak olan dizinin kadrosunun kurulması aşaması devam ediyor. Barbaros karakteri henüz netleşmedi ama Oruç Reis’in Çağatay Ulusoy olacağı belli oldu.

Bir süredir sevgilisi Duygu Sarışın ile tatilde keyifli günler yaşayan Çağatay Ulusoy’un başında önemli bir dert var. Oyuncu, Koca Yusuf isimli film için kilo aldı, ancak bu kiloları bir türlü veremiyor. Pehlivan Koca Yusuf’un hayatının anlatılacağı ‘Azadlık Saka’ filmindeki rolü için 110 kiloya kadar çıkan Çağatay Ulusoy’un bu hali hayranları tarafından da garip karşılanmıştı.

Barbaros dizisi öncesi Çağatay Ulusoy'un büyük sorunu! 7

Ketojenik diyete başlayan Çağatay Ulusoy, dizinin çekimlerine kadar kilo vermek için önemli bir çaba içine girdi. Bodrum tatilinde kilolu görüntüleri ile magazinde yer alan oyuncu, bu durumdan da bir hayli rahatsız oldu.

Moralinin bozulduğu ortaya çıkan oyuncu, diyetlerle kilolarından kurtulmanın çabasına girişti. Oyuncu diyet ile birlikte spor da yapmaya başladı.