Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kız arkadaş tribi Haktan Zavlak’ı delirtti: Deprem olsa…

Kız arkadaş tribi Haktan Zavlak’ı delirtti: Deprem olsa…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tozluyaka isimli Fox TV dizisinde rol alan ve canlandırdığı Çağrı karakteri ile gençlerin de büyük ilgisini çeken Haktan Zavlak, 4 yıldır sektörde yer alan gençlerden birisi.

Bir Aile Hikayesi dizisiyle 2019 yılında başladığı oyunculuk macerasında, Yasak Elma dizisindeki Erim karakteri ile popüler olan Haktan Zavlak, farklı projelerde deneyim sağladıktan sonra Tozluyaka ile geniş bir izleyici kitlesinin desteğini aldı.

Haktan Zavlak, özellikle gençler arasında çok konuşulan isimlerden birisi olurken, Tozluyaka dizisinin hikaye gücünün de buna büyük katkı sunduğunu söylemek gerekiyor. Oyuncu, Onedio’nun youtube kanalındaki programda twitter’daki çeşitli yorumlarla ilgili fikirlerini açıkladı.

Erkek tribinin çok çekilmez olduğunu düşünen oyuncu, “Ama kız tribi daha kötü. Deprem olsa benden bilen kız arkadaşlarım oldu” diye konuştu.

Bir erkeğin gerçek yüzünü görmek için herhangi bir bilgisayar oyunu oynamak gerektiğini belirterek, kadınlara mesaj yollayan oyuncu, Türkiye’deki bir yetiştirilme tarzına da dikkat çekti.

Haktan Zavlak, şöyle konuştu: “Türkiye’de ‘erkekler ağlamaz, güçlü olmak zorundasın’ algısı var. Böyle büyütülen bir neslin ne yazık ki. O yüzden her şeyi içimize atıyoruz, her şeyi kendimiz çözmeye çalışıyoruz. Bu genelleme değil ama çoğunluk olarak böyle.”