Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızılcık Şerbeti 25. yeni bölümde Aylin meselesi, Doğa’yı çıldırtacak!

Kızılcık Şerbeti 25. yeni bölümde Aylin meselesi, Doğa’yı çıldırtacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti, Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 2 bölüm üst üste RTÜK’ün verdiği ceza nedeniyle yayınlanmaması sonrasında, ekrana geri dönüşü biraz izleyici kaybı yaşattı.

Başrollerinde; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı dizinin 25. yeni bölümü de 12 Mayıs Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak.

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Kıvılcım, Ömer’e sürpriz yaparak evlilik teklifinde bulunuyor.

Nursema ve Umut’un uzun süre sonra yeniden buluştuğu sahnede ikili gelecekleri için yeni kararlar alıyor.

Fatih’in büyük pişmanlık yaşadığı görüntülerin ekrana geldiği tanıtımda Aylin’in, Doğa’yı evinde ziyaret etmesi ise büyük merak uyandırıyor.

Kızılcık Şerbeti’nin 25. Bölüm fragmanı yayınlandı. Doğa’nın ihaneti nasıl öğreneceği ve öğrendiğinde ne yapacağını izleyiciler merakla bekliyor. Hamile olan Doğa’nın yaşananları çıldırması, sert kararlar alması mümkün. Ama senaristler birkaç bölüm boyunca bu durumu uzatarak reytingleri artırma çabası içine de girebilir.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de.