Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti 36. bölüm analizi; Nursema’ya büyük tepki!

Kızılcık Şerbeti 36. bölüm analizi; Nursema’ya büyük tepki!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesi genişlemeye ve izleyicileri kendisine çekmeye devam ediyor. Dizinin 36. bölümü de geride kaldı. Peki neler yaşandı? İşte tüm detaylar:

Önceki akşam yayınlanan bölümde; Mihri’yi korumak için canı pahasına İbrahim’in karşısına çıkan Nursema, Abdullah ve Pembe’nin büyük tepkisiyle karşılaştı. Umut’un karısına sahip çıkmadığını düşünen Abdullah ona da sert çıktı, kızını bir seçim yapmak zorunda bıraktı.

Babasına sitem eden Nursema, Umut’la kendi evine dönmeyi seçti. Heyecan dolu bölümde Kıvılcım’a ilk televizyon programı çekiminde Ömer eşlik etti. Fakat çekim gününün sonunda Ömer’in, Kıvılcım’a bu işi yapmasını istemediğini söylemesi ikilinin aşkına gölge düşürdü.

Bu sırada doktoruyla görüşen Ömer, yaşadığı karmaşık duyguların sebebinin hastalığının yeni bir evresi olduğunu öğrendi. Doğa ve Fatih arasındaki buzların erimeye başladığı bölümde, Cemre bebeğin kırkını uçurmak için aileler bir araya geldi. Pembe ve Abdullah arasında bir sorun olduğunu düşünen Nilay, Alev’i konuşturmak için büyük bir yalan söyledi.

Abdullah ve Pembe’nin boşanacaklarını Alev’e söyleyen Nilay’ın yalanı ailelerin buluştuğu akşam ortaya çıktı. Pembe ve Abdullah’ın tepkisinden korkan Nilay çareyi evi terk etmekte buldu. Mustafa’yı da kızdıran Nilay’ı, Zülkar eve dönmesi için ikna etti.

Aynı anda evde yeni çalışmaya başlayan Selvi’nin, Mustafa’nın odasına gelerek ondan hoşlandığını belli etmesi ve bu sırada Nilay’ın gelmesi bölümün finaline damga vurdu.