Ana sayfa Dizi Fragmanları Ömer dizisi 29. bölümde Ömer ve Gamze aileleri için savaşıyor!

Ömer dizisi 29. bölümde Ömer ve Gamze aileleri için savaşıyor!

tarafından ker_def

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 29. bölümüyle 30 Ekim Pazartesi 20.00’de Star’da. Yeni bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. Ömer ve Gamze Ailelerini Korumaya Çalışıyor…

30 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; Nilüfer’in Tahir’in kızı olduğunu söyleyen Vicdan’a inanıp inanmamakta kararsız kalan Ömer, bu sırrın doğrulanana kadar kimse tarafından öğrenilmemesi için onları alıp gizlice Nisa’ya götürmeye karar verir. Fakat bu kararı Gamze’yle arasının yeniden açılmasına neden olur.

Şükran’ı boşanma kararından vazgeçirmek için çabalayan Tahir, onunla konuşmayı başararak arasını düzeltebilmek için büyük bir adım atar. Fakat Vicdan’ın Nisa’da kaldığını öğrenen Şükran’ı yatıştırmak hiç kolay olmaz. Bu sırada anne babasının yaşadığı sorunlardan etkilenen Eda ise savunmasız bir halde büyük bir tuzağa doğru adım adım ilerlemektedir.

Ömer ve Gamze Vicdan’ın yarattığı depremden ailelerini korumaya çalışırken, yaşadığı acılardan Tahir’i ve ailesini sorumlu tutan Vicdan, Tahir’in Şükran’la arasındaki bağı tamamen koparacak bir hamle hazırlığındadır.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer, 30 Ekim pazartesi saat 20.00’de Star’da.