Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti 39. bölüm analizi; Doğa’nın teklifini Fatih’in kabul etmesi şoke etti!

Kızılcık Şerbeti 39. bölüm analizi; Doğa’nın teklifini Fatih’in kabul etmesi şoke etti!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti’nin önceki akşam ekrana gelen bölümünde; Kıvılcım ve Ömer’in boşanma davası gerçekleşti. Zorlu dönemini televizyon programına odaklanarak geçirmek isteyen Kıvılcım’ın, Ertuğrul’la olan dostluğunun ilerlediği bölümde Ömer seçtiği farklı yolla Abdullah’ı şüphelendirdi.

Nilay’ın beklenen doğumunun gerçekleşmesi ise Ünal ailesini sevince boğdu. Doğum öncesi ve sonrasında sıkıntılar yaşayan Nilay’a adeta düşman olduğu Doğa destek oldu. Umut ve Nursema ile konuşan Abdullah bu evliliğe artık karışmayacağının sözünü verdi. Ailesi ve Umut arasında kalan Nursema geçim sıkıntısı da yaşamaya başladı.

Bebeğinin tam velayetini almak isteyen Doğa, boşanma avukatının yönlendirmesiyle Fatih’e yeniden evlenmek istediğini söyledi. Bölümün final sahnesinde Fatih’in, Doğa’nın teklifini kabul etmemesi izleyenleri şoke etti. Ekrana gelen flashback sahnesiyle Fatih’in, boşanma avukatıyla buluşan Doğa’yı takip ettiği ortaya çıktı.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Fatih, ailesine Doğa’nın bebeğin velayetini almak için yeniden evlenmek istediğini açıkladı. Fatih ve Doğa arasında tansiyonun yükseldiği tanıtımda Kıvılcım, Ertuğrul ile çıktığı akşam yemeğinde Ömer ve kız arkadaşı Gonca’yla karşılaştı. Gonca’nın Kıvılcım’a “Aslında durum sandığınız gibi değil “ itirafı büyük merak uyandırdı.

Kızılcık Şerbeti’nin 40. Bölüm Tanıtımı;

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.