Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti 45. bölüm analizi ve 46. bölüm fragmanı

Kızılcık Şerbeti 45. bölüm analizi ve 46. bölüm fragmanı

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti’nin önceki akşam ekrana gelen bölümünde; Ömer, söylediği yalanlar için özür dileyerek son bir şans istese de çok öfkelenen Kıvılcım onu affetmedi. Heyecan dolu bölümde çocuklarının evliliklerini bozmak için yemin eden Pembe, Rüzgar’ın yardımıyla Nursema ve Umut’u ayırmak için anlaşma yaptı. Pembe’nin, Fatih’i başka bir kızla tanıştırmak istemesi Doğa için bardağı taşıran son damla oldu.

Pembe’yle tartışan Doğa’nın evi terk etmesine Fatih karşı çıktı. Abdullah ise Mustafa ve Fatih’le arasını düzeltmek istese de başarılı olamadı. Nilay, Alev’in ofisini basarak işlerini kaybetmesi için elinden geleni yaptı. Tansiyonun düşmediği bölümde Rüzgar’ın yeni yıl partisinde herkes bir araya geldi. Ajda Pekkan’ın sahne aldığı bölüm dizinin unutulmaz anlarına sahne oldu. Kıvılcım’ın Ertuğrul’la davete el ele gelmesi Ömer’e büyük bir yıkım yaşatırken Rüzgar’ın gecede Pembe’yi onur konuğu olarak takdim etmesi herkesi şaşırttı.

Soluksuz izlenen bölümde, Doğa ve Fatih gözlerden uzak bir şekilde nikah masasına oturdu. Doğa, nikahtan sonra küs olduğu Alev’i ziyarete gitti. Nilay’ın, Alev’in ofisini dağıtması Abdullah’ı küplere bindirdi. Abdullah, Fatih ve Mustafa arasında gerilim yükselirken, Doğa planını Alev’e anlattı. Pembe’den intikam almak isteyen Doğa, Alev’e destek vereceğini söyledi.

Bölümün final sahnesine Doğa’nın, Pembe’ye Fatih’le evlendiğini açıklaması ve Alev gelene kadar evin hanımı olduğunu ilan etmesi damga vurdu.

ALEV PARMAKLIKLAR ARDINDA!

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında, Doğa ve Pembe arasında kılıçlar çekiliyor. Abdullah’ın oğullarına sitem ettiği tanıtımda Kıvılcım’ın Ertuğrul’a Nursema’yı sorması izleyenleri şaşırtıyor. Ömer’in yeni bir aşka yelken açtığı dikkat çekerken Pembe, Rüzgar’ın yardımıyla Alev hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Alev’in parmaklıklar ardında göründüğü sahnede Pembe’nin “Abdullah bey gelemedi , beni gönderdi” sözleri büyük merak uyandırıyor.

Kızılcık Şerbeti’nin 46. Bölüm Tanıtımı;

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.