Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi adeta bir istikrar sembolü haline geldi!

Kızılcık Şerbeti dizisi adeta bir istikrar sembolü haline geldi!

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisi hem hikaye hem oyunculuk performansı ile birlikte reytinglerde yakaladığı istikrar tablosu ile göz kamaştırıyor.

Dizinin güçlü bir hikayesi var ve senaryo grubu her hafta milyonlarca izleyiciyi etkileyecek olaylar bulmaya devam ediyor. Dizinin reytingleri de istikrarlı bir şekilde sezonun en iyi oranları olarak göze çarpıyor. AB ve ABC1 gruplarında çift haneli reytinglere ulaşabilen dizi adeta bir istikrar abidesi olarak yükseliyor.

Bir dizinin bu kadar geniş bir izleyici kitlesini uzun süre ekranda tutması ve hikayeyi bu kadar geniş bir izleyici kitlesine kabul ettirmesi o kadar da kolay bir iş değil.

Ancak Kızılcık Şerbeti dizisinde bu durumun başarıyla yürütüldüğünü ve reyting birincilikleri ile de bu durumun artık normal bir gelişme olduğunu söylemek mümkün.

Yalı Çapkını dizisi her ne kadar tüm kişiler kategorisinde hala birincilik elde etse de Kızılcık Şerbeti dizisinin hemen arkasından gelerek rakibini ciddi şekilde tehdit ettiğini ve birincilik ihtimalinin de yükseldiğini söyleyebiliriz.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” önceki akşam ekrana gelen bölümüyle sosyal medyada da yine çok konuşuldu.

Sosyal medyada her cuma gündeme oturan dizi, Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 12 saat, Kıvılcım 6 saat, Nilay etiketi ise 4 saat X’in TT listesinin zirvesinde yer aldı.