Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları isyanda, sezon finali herkesin canını sıktı!

Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları isyanda, sezon finali herkesin canını sıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi 29. bölümü ile birlikte Cuma akşamı sezonu tamamladı. Başladığı günden bu yana çok iyi bir süreç yaşayan dizinin, bir ara Yalı Çapkını’nı bile AB ve ABC1 kategorilerinde geçerek, çift haneli oranlarla birincilikler elde ettiğine de şahitlik ettik. Son haftalarda biraz reyting düşüşü yaşaması ile dikkat çeken Kızılcık Şerbeti dizisi, yine de milyonlarca izleyici ekran başına toplayarak sezonun en başarılı yapımlarından birisi oldu.

Dizinin sezon finalinde Doğa’nın ikiz bebeklerinden birisinin ölmesinin yanı sıra, Ömer ile Kıvılcım’ın yaptığı trafik kazası da izleyenleri derinden üzdü… “Bir ölü, bir yaralı var” şeklindeki sağlık çalışanının sözleri ile dizi hayranları bir başka şok daha yaşadı. Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonunda Kıvılcım mı yoksa Ömer mi olmayacak? İşte bu soru herkesin aklını kurcalamaya başladı.

Oysa ki dizinin hayranları Barış Kılıç ile Evrim Alasya ikilisini çok beğenmişti. Onların iyi bir partnerlik süreci yürütmeleri, Kıvılcım ile Ömer karakterlerinin izleyicileri etkileyen süreçleri düşünüldüğü zaman senaristlerin bu sevilen dizi çiftini ikinci sezonda ayırma durumu birçok dizi hayranını rahatsız etti.

Sosyal medya ortamında Kıvılcım ile Ömer’in birlikte hikayede olmaya devam etmesi gerektiğini düşünen ve senaristlere bir hata yapmamaları yönünde telkinlerde bulunan çok fazla kişi oldu. Senaryo nasıl ilerler bilinmez ama bu kadar etkili çıkış yapmış olan bir dizi çiftini ayırmak senaristlerin de işine gelmeyecektir. Ancak güçlü ve etkileyici bir sezon finali de Kızılcık Şerbeti’ne gerekliydi ve izleyici ne kadar merak eder ise ikinci sezon o kadar güçlü başlayacaktır.

İşte bu noktada sezon finalinde Kıvılcım ile Ömer’in kazasının muallakta kalması, bir karakterin ölebileceğine yönelik izleyicilerin beklemediği bir durumun yaratılması, dizinin ilk sezonu herkesin merak edeceği şekilde tamamlamasını sağlamış oldu.