Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları merak ediyor; Müjde Uzman’ın burnu estetik mi, değil mi?

Hayranları merak ediyor; Müjde Uzman’ın burnu estetik mi, değil mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakteri ile bu sezonun en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Müjde Uzman, kendisiyle ilgili hayranlarının merak ettiği ve google’de arattıkları soruları yanıtladı.

Oyuncu, yaşını soranlara 1984 doğumlu olduğunu ve 39 yaşında olduğunu söyledi. Burnu için estetik ameliyat yaptırdığını açıklayan oyuncu, “Evet yaptırdım. Çünkü soldan Brezilyalı, sağdan Karadeniz’liydim. Artık yeter dedim. sonra düzelttik” şeklinde konuştu.

1.72 boyunda olduğunu ifade eden oyuncu, çocuğu olup olmadığına yönelik insanların merakının olmasını ise şaşırtıcı buldu. Google’da Müjde Uzman’ın çocuğunun olup olmadığı araştırmasını yapanlar için oyuncu, “Bu aratılıyor mu gerçekten? Yok. Daha ben çocuğum, kendimi büyütüyorum” şeklinde konuştu.

Baba tarafından Eskişehirli olduğunu ama İstanbul’da dünyaya geldiğini söyleyen oyuncu, Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olduğunu söyledi.

Hayranları merak ediyor; Müjde Uzman'ın burnu estetik mi, değil mi? 7

Terazi burcu olan oyuncu, doğum gününü vücuduna dövme olarak kazıttırdığını söyledi.

“Müjde Uzman kimdir?” şeklindeki aratılan sorunun çok derin olduğunu söyleyen oyuncu, “Dünya vatandaşıyım, insanım. Gerisi boş” diyerek yanıt verdi.

Kariyerinde ilk kazandığı para ile yemek yemiş olabileceğini söyleyen oyuncu, “Büyük yemişimdir, pahalı bir restorana gitmişimdir” diyerek, yemek yemeyi çok sevdiğini anlatmış odu.

Sunuculuğun kendisine oyunculuğa nazaran daha çok keyif verdiğini ifade eden Müjde Uzman, “Daha iş kontrolünde, istediğin gibi konuşuyorsun ya, o güzel bir şey” dedi.

Filmlerde de oyuncuların daha özgür olduğunu ve role özenebildiğini anlatan Müjde Uzman, en teknik ve zorunun ise diziler olduğunu ifade etti.