Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisi hem reytinglerde hem de sosyal medyada tebrik edilmeyi hak ediyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi hem reytinglerde hem de sosyal medyada tebrik edilmeyi hak ediyor!

tarafından ker_def

Show TV’de yayınlanan ve yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisinde ikinci sezon başarılı şekilde devam ediyor.

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” Cuma akşamları AB ve ABC1 gruplarında birincilikleri sürdürürken sezonun en yüksek reytinglerini almaya da devam ediyor.

Çift haneli oranlardan biraz geriye düşmüş olsa da birincilikleri rakibi Yalı Çapkını’na kaptırmayan Kızılcık Şerbeti, yine milyonlarca izleyiciyi Show TV ekranına taşımayı başarıyor.

İkinci sezonda sekizinci bölümde yine başarılarla dolu şekilde geride kalırken, Kızılcık Şerbeti dizi projesinin sosyal medyada da çok konuşulmaya devam ettiğini görmekteyiz.

Sosyal medyada her cuma çok konuşulan dizi, Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 6 saat, Kıvılcım 3 saat, Doğa 5 saat, Fatih 5 saat, Nilay ise 11 saat sosyal medya platformu X’in TT listesinde yer aldı.

Bu gelişmeler de gösteriyor ki, Kızılcık Şerbeti dizisi sezon boyunca yine milyonlarca izleyicinin dikkatini üzerinde toplayacağı bir proje olmayı sürdürecek.