Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonunda 4. bölümden sonra büyük sürprizlere hazır olun!

Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonunda 4. bölümden sonra büyük sürprizlere hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi için yoğun bir çalışma programı uygulanıyor ve oyuncular geçtiğimiz günlerde sete çıktı. Dizinin ön hazırlıkları da yaz döneminde yapıldı ve hikaye konusunda önemli yenilikler var.

Diziden Evrim Alasya veya Barış Kılıç ikilisinden birisinin ayrılacağı yönünde yaz boyunca devam eden bilgi karmaşası da nihayet sonuçlandı. Yapımcı Faruk Turgut, katıldığı programda yaptığı açıklama ile kimsenin ayrılmadığını duyurdu.

Bu bilgi Ömer ve Kıvılcım karakterlerinin hikayesini çok seven, onları yeni sezonda da birlikte görmek isteyen milyonlarca Kızılcık Şerbeti dizisi hayranını da memnun etti.

Senaristler hikayeye yepyeni karakterler de ekledi ve böylece farklı sürprizler ile izleyicileri yine şaşırtmayı hedefliyor. Faruk Turgut da dizininin ikinci sezondaki 4. bölümden itibaren kadroya dahil olacak oyunculara değindi.

Ünlü yapımcı aslında ikinci sezonda 4. bölüm itibari ile çok büyük sürprizler olacağını şu sözlerle anlattı:

“Büyük sürprizlerle devam edeceğimizi söyleyebilirim. Şu anda diziye katılan oyuncular var. Birkaç oyuncuyu dahil ettik. Onlar ile dördüncü bölümden itibaren diziye dahil olacak birkaç oyuncumuz var. Bizim sezon finalimiz çok etkili olmuştu. Bir kaza sonucu iki başrolden birisinin ne olacağı konusunda spekülasyon oluşmuştu. Seyircimiz de bu konuyu ciddi anlamda merak ediyor. Diziden ayrılan kimse yok. Herkes ile devam ediyoruz. Ayrılan oyuncumuz olmayacak ama sürprizlerimiz olacak. Farklı şeyler anlatacağız yine. Bu sene de yine çok dikkat çeken, özellikli bölümleri seyircilerle buluşturacağız.”

Kızılcık Şerbeti dizisini heyecanla bekleyen izleyiciler hikayenin nereye doğru ilerleyeceği kadar, yeni katılacak olan karakterlerin ne şekilde konumlanacağı konusunda da büyük merak içinde.

Sette fotoğraflar paylaşıldığını ve yeni isimlerin belli olacağı bilgisini de veren ünlü yapımcı, dizinin 15 Eylül Cuma akşamı 30. bölümü ile yeniden izleyicilerle buluşacağını ifade etti.

Faruk Turgut’un açıklamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.