Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi öncesi Sıla Türkoğlu’na çok özel birisinden çok özel bir mesaj var!

Kızılcık Şerbeti dizisi öncesi Sıla Türkoğlu’na çok özel birisinden çok özel bir mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, yeni sezonda Kızılcık Şerbeti isimli yeni Show TV dizisinin başrol kadın oyuncusu olarak ekranda yerini alacak. Dizi dram hikayesi ve oyuncunun da kritik bir rolü bulunuyor. Sıla Türkoğlu ile böyle önemli bir projede başrolde yer almak kariyer gelişimi açısından bulunmaz bir fırsat olacak.

Kızılcık Şerbeti isimli dizinin çekimlerine devam edilirken dizi hayranları da büyük bir heyecan yaşıyor ve gelişmeleri de merakla bekliyor. Dizide yer alacağı ortaya çıkan oyuncular arasında; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Selin Türkmen, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöver gibi önemli isimlerden bahsediliyor.

Şimdiden Sıla Türkoğlu hayranlarına büyük heyecan yaşatan bu dizi ile birlikte kariyerinde yeni bir açılım yapacak olan genç oyuncu, çok önemli bir karar vermişti. İki sezon süren Emanet isimli günlük dizide Seher karakterini canlandıran ve bu rolüyle de popüler hale gelen Sıla Türkoğlu, yapımcısı ile anlaşmazlık da yaşadığı bir süreç geçirdi.

Kızılcık Şerbeti dizisi öncesi Sıla Türkoğlu'na çok özel birisinden çok özel bir mesaj var! 8

Dizinin kadrosundan ayrılan ve kendisine yeni bir kariyer hedefi belirleyen Sıla Türkoğlu’na Emanet dizisindeki partneri Halil İbrahim Ceyhan’dan da bir mesaj var.

İkilinin arasının pek de iyi olmadığı yönünde bazı bilgiler basına yansımıştı. Hatta Halil İbrahim Ceyhan’ın basın danışmanı aracılığı ile Sıla Türkoğlu hakkında söylediği ifade edilen bazı sözler de hayranları çok kızdırmıştı.

Emanet dizisi üçüncü sezona başlarken, Halil İbrahim Ceyhan da yeniden setlere dönüş yaptı. Ayrıca müzik faaliyetleri ile de bilinen oyuncu, ilk kez hayranlarının karşısına çıkarak kendi yazdığı şarkıları seslendirdi.

Kızılcık Şerbeti dizisi öncesi Sıla Türkoğlu'na çok özel birisinden çok özel bir mesaj var! 9

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Halil İbrahim Ceyhan, eski partneri Sıla Türkoğlu’na da yeni dizisinde başarılar diledi ve şu sözleri söyledi:

“Kariyer planlaması herkesin kendi hedeflerine yöneliktir. Herkes için hayırlısı olsun, onun yolu oysa oradan ilerliyor. Benim yolum burası ise buradan ilerliyorum. Allah herkese gönlündekini versin. Umarım çok başarılı olur. Onun da yolu açık olsun. Hepimizin yolu açık olsun.”