Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu ayrılık kararından geri adım attı, öz eleştiride bulundu!

İrem Helvacıoğlu ayrılık kararından geri adım attı, öz eleştiride bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, işi ile gündeme gelmesinin yanı sıra, magazin medyası tarafından da özel hayatıyla sıklıkla haberleri paylaşılan bir isim oldu. Oyuncu, aşk hayatıyla zaman zaman gündeme geliyor.

En son Disney Plus’un açılış projesi olan Kaçış isimli dizide başrolde yer alan İrem Helvacıoğlu, ayrıca sinemada Eflatun isimli film ile de gündemdeydi. Geçen sezon tv8 ekranında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde de izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda ise Cennet’in Çocukları isimli dizi için görüşmeler yapıyor.

İrem Helvacıoğlu iş yaşamının dışında özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. En son sevgilisi Yolaç Özcan ile ayrılığı ile dikkat çeken oyuncu, sonrasında ise sorunları çözerek yeniden barıştıklarını duyurdu.

İrem Helvacıoğlu ayrılık kararından geri adım attı, öz eleştiride bulundu! 7

İrem Helvacıoğlu, “Bazı anlaşmazlıklarımız vardı. Anlaşmazlıklarımızı konuştuk, ayrı iken daha mantıklı ve makul düşünüyorsunuz. Onları aşabileceğimizi düşündük. Aslında bir arada anlaşamayacağımız hiçbir durum yoktu. Ama bazı şeyler vardı, onları konuştuk. Kendi iç dünyamızda kalıp biraz daha birbirimize fırsat vermemiz gereken durumlar olduğuna karar verdik” açıklamasında bulundu.

İlişkilerin kolay olmadığını, kolay yürümediğini anlatan İrem Helvacıoğlu, ayrılık yaşamaya aslında gerek olmadığı öz eleştirisinde de bulundu. Ayrılık sonrası durumu değerlendirerek tekrardan ilişkilerine devam etmeye engel bir durumun olmadığını gördüklerini anlatan oyuncu, böylelikle ilişkilerine devam etme kararı aldıklarını anlattı.

İrem Helvacıoğlu, yeni sezonda Cennet’in Çocukları isimli yeni TRT1 dizisinde yer alacak. Alp Navruz ile partner olacak olan oyuncu, bambaşka bir rolle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda oyuncunun hayranlarını da büyük sürprizler bekliyor.