Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi Yalı Çapkını ile reyting dansına yeni başladı!

Kızılcık Şerbeti dizisi Yalı Çapkını ile reyting dansına yeni başladı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonuna izleyicilerin ilgisi artarak sürüyor. İlk sezonda çok iyi bir çıkış yapan ve aynı gün rakip olduğu Yalı Çapkını dizisini bir ara reytinglerde geçmeyi başaran Kızılcık Şerbeti, ilk sezonun sonlarına doğru azalan reytingleri ile birincilikten de uzaklaşmıştı.

İkinci sezonun başlaması ile birlikte Yalı Çapkını dizisine yönelik senaryo eleştirilerinin artması, Kızılcık Şerbeti’nin hikayesinin daha da ilginç bir hale gelmesi, izleyicilerin tercihlerini değiştirmesi gibi bir durum da yaratmaya başladı.

Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamı yayınlanan 32. bölümü ile AB ve ABC1 gruplarında rakibini geçerek yeniden reytinglerde birincilik elde etti. Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti projelerinin reyting mücadelesi önümüzdeki haftalarda da sert geçeceğe benziyor.

Her bölüm sosyal medyada da gündeme oturan dizi, bu hafta #KızılcıkŞerbeti etiketi ile yaklaşık 12 saat, Fatih 7 saat, Nursema 6 saat, Nilay ise 8 saat Twitter’ın TT listesinde yer aldı.

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” güçlü oyuncu kadrosu ile başarıdan başarıya koşuyor.