Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde heyecanı yükseltecek gelişmeler izleyenleri bekliyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde heyecanı yükseltecek gelişmeler izleyenleri bekliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisinin de ekrandaki tüm diziler gibi, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından yeni bölümü yayınlanmadı. En son 15. bölümü yayınlanan dizinin, 10 Şubat akşamı 16. bölümü ekrana gelecekti. Ancak Kahramanmaraş merkezli 2 ayrı depremle birlikte kanallar deprem bölgesinden yayına geçti.

Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle bazı kanalların dizi tekrarları ve sinema filmleriyle yavaş yavaş normal yayına geçme planları, 20 Şubat’ta yaşanan Hatay merkezli iki ayrı depremin ardından yeniden ertelendi. Salı günü itibariyle ise bazı dizilerin yeni bölümleri yayınlanmaya başlandı.

Kanallardan gelen dizilerin yeni bölüm fragmanları ile birlikte ekranda yavaş yavaş hareketlenme de başladı. Bu hafta en çok merak edilen dizilerden Star TV’nin Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün de ekrana geleceği öğrenildi. Cuma akşamları yayınlanan dizinin rakibi olan Show TV’nin dizisi Kızılcık Şerbeti’nin de yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusuydu. Son yapılan açıklama ile dizinin yeni bölümünün yarın akşam yayınlanacağı öğrenildi.

Dizinin 16. bölüm fragmanı  4 Şubat akşamı yayınlanan 15. bölüm sonrasında ekrana gelmişti. Ömer’in Kıvılcım ile aşk yaşadığı haberi, Doğa ve Fatih’in ailesini adeta ikiye bölüyor!

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde heyecanı yükseltecek gelişmeler izleyenleri bekliyor! 9

Her aile kendi içinde kavgalar verirken, Kıvılcım ve Fatih ise yaşadıkları ilişki nedeniyle sorgulanmaları karşısında tepki veriyorlar.

Pembe’nin olayı duyduktan sonra “Kıvılcım Hanım’a da hiç yakıştıramadım. Resmen bu günü beklemiş…” sözlerine Alev neyi yakıştıramadığını soruyor. 16. bölüm fragmanında yer alan sahneler, yeni bölüm ile ilgili merakı ve heyecanı iyice arttırdı!

Fatih’in amcası Ömer’e Kıvılcım ile olan ilişkisi nedeniyle sert tavırları da dikkat çekmekte. “Evet amca, konuşsana seni dinliyorum” diyerek ters sözler söyleyen Fatih’e Ömer de çok sinirli bir şekilde tavır gösteriyor. “Bu zamana kadar seni çok uyardım” diyerek Fatih’in ilişkisine karışmasına kızan Ömer’e Fatih’in ise “Dünyada benim karımın annesinden başka kadın mı yoktu?” diyerek yakasına yapışan amcasını sarsan Fatih’i babası durdurmaya çalışıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde heyecanı yükseltecek gelişmeler izleyenleri bekliyor! 10

Bir başka tarafta ise Doğa, annesinin, eşinin amcası ile birlikte olmasına sert tepki veriyor. “Ailesini kötüledin, şimdi amcası ile mi birliktesin?” diyerek yüklendiği Kıvılcım, “Annen karşında oturuyor senin, farkında mısın?” sözlerine de Doğa “Anne gibi davran o zaman diyerek tepki koyuyor.

Kıvılcım’ın tüm ailesine ve özellikle de Doğa’ya sözleri ise dikkat çekiyor. “Ben birisini sevdim, birisine inandım. Varsın birisini seviyorum diye bana ahlaksız desinler” sözleri de iki aile arasındaki ilişkinin, Ömer ve Kıvılcım aşkının ortaya çıkmasıyla iyice gerildiğini ortaya koymakta.

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümde heyecanı yükseltecek gelişmeler izleyenleri bekliyor! 11

Bu arada Nursema cephesinde ise bambaşka olaylar gelişiyor. Umut’un Nursema’yı birisinin istediğini öğrenmesi ile yaşadığı üzüntü sonrası Alev ile konuşurken “Nursema’yı kaçıracak halin yok ya!” sözlerine “Neden olmasın?” yanıtını dikkatlerden kaçmıyor. Umut’un Nursema’yı kaçırma planı yaptığı ve haber verdiği görülürken, Abdullah’ın da birisine “O Umut denen çocuğu adım adım takip et!” dedikten sonra “Yazıklar olsun sana!” sözleri de Nursema’nın Umut ile kaçtığı ihtimalini ortaya koyuyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin bu hafta yayınlanacağı Show TC tarafından duyuruldu. Dizinin 16. yeni bölümde olacaklar için merak arttı! İşte 16. bölüm fragmanı…