Ana sayfa Dizi Haberleri Dokuz Oğuz dizisi Kubilay Aka için kariyerinde büyük bir fırsat penceresi açacak!

Dokuz Oğuz dizisi Kubilay Aka için kariyerinde büyük bir fırsat penceresi açacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aksiyon dizilerinde yer almak kolay değildir ve Kubilay Aka da 2023 yılında hayranlarını çok şaşırtacak bir rolle ekranlara dönüş yapacak. Ünlü oyuncu, çekimleri Ankara’da başlayan Dokuz Oğuz isimli Fox TV’nin yeni asker dizisinin başrolünde yer alıyor.

Rolü için kilo veren ve fit bir hale gelen ünlü oyuncu, rolün heyecanını yaşıyor ve izleyicilerle buluşmak için de adeta gün sayıyor. Üzerlerinde taşıdıkları ekipmanların da büyük ağırlık yaptığını ve bu nedenle de kilo vermesinin zorunluluk olduğunu anlatan Kubilay Aka, ekranda güzel görünmek için de kilo verdiğini ifade etti.

Oyuncu adına Dokuz Oğuz dizisinin kariyerinde bambaşka bir yeri olacak gibi gözüküyor. Kubilay Aka bugüne kadar rol aldığı dizilerde hep yan karakterlerde öne çıktı. Ancak bu sefer dizinin başrolünde bulunuyor ve performansı hikayenin başarısını belirleyecek.

Ünlü oyuncunun böyle zorlu aksiyon sahnelerinin altından kalkması sürpriz olmayacaktır. Ancak dizinin başarısının kendi performansı ile ölçülecek olduğu gerçeği de ortada. Kubilay Aka için Dokuz Oğuz dizisi, başrol sorumluluğunu omuzlarından çok net bir şekilde hissedeceği ve başarılı olursa da bundan sonra aksiyon projelerinden rol teklifleri alarak kariyerinde zıplama yapabileceği bir proje olarak gözüküyor.

Dokuz Oğuz dizisi Kubilay Aka için kariyerinde büyük bir fırsat penceresi açacak! 7

Ankara’da başlayan dizinin çekimleri İstanbul’un yanı sıra Afyon ve Bilecik gibi dağlık bölgelerin olduğu yerlerde devam edecek. Dizinin yayın günü henüz belli değil ama Ocak ayının sonlarında Cumartesi akşamları ekrana gelmesi yönünde bir beklenti var.

Kubilay Aka’nın dizideki partner ise Yasemin Allen olacak. Dizide ayrıca Dağhan Külegeç, Tuncer Salman ile Deniz Işın da bulunuyor. 9 kişiden oluşan bir asker grubunun başından geçen heyecan dolu hikayeyi anlatacak olan Dokuz Oğuz dizisi, 5 sezon süren ve büyük de başarı kazanan Savaşçı dizisinin senaristi Süleyman Çobanoğlu tarafından oluşturuldu.

Cem Akyoldaş’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimleri öncesinde oyunculara özel eğitimler verildi. Silah kullanma, dövüş teknikleri ve askeri adımlar ve emir komuta konularında eğitimler alan oyunculara ayrıca sette danışmanlar da destek oluyor.