Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyici önce Nursema’ya gıcık oldu, şimdi onun için gözyaşı döküyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyici önce Nursema’ya gıcık oldu, şimdi onun için gözyaşı döküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakteri gündemde yer almaya devam ediyor. Ceren Yalazoğlu için Nursema karakteri büyük fırsat oldu! Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanan dizinin hikayesinde muhafazakar ailenin kızı Nursema, kendi hayatını belirleme şansına sahip değil.

Ailesi onun için nasıl bir karar alır ise Nursema da buna uymak durumunda. Ancak bu durum günümüz koşullarında birçok gencin asla kabul etmeyeceği bir durum olarak da öne çıkıyor. Sosyal medya üzerinden Nursema karakterinin yaşadıklarına tepki gösteren izleyiciler, toplum içinde Nursema gibi ne kadar çok genç kız olduğunun da bilincinde.

Özellikle muhafazakar aileler içinde kızların söz hakkının olmadığı, kendi hayatlarını kendilerinin belirlemesi gibi fırsatlar verilmediği gibi bir ön yargı da bulunuyor. Tabii ki bu ön yargı durumu her aile için farklılık sergilese de Nursema’ya benzeyen birçok genç kız olduğu da biliniyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyici önce Nursema'ya gıcık oldu, şimdi onun için gözyaşı döküyor! 7

Ceren Yalazoğlu’nun kariyer basamaklarında bu karakterin önemi artık daha da arttı. Kızılcık Şerbeti dizisinde sevdiği Umut ile bir hayat kurmayı hayal ederken, ailesinin kendisi hakkında başka planları olduğunu öğrenen Nursema’nın onlara boyun eğmekten başka çaresi yok.

Ancak işte bu çaresizlik haline sosyal medya üzerinden tepkiler de geliyor. Dizinin hikayesinde toplumda karşılığı olan Nursema karakterinin çaresizlik hali, sosyal medyadaki birçok genç tarafından kabul edilemez olarak nitelendiriliyor.

İşte hayatın içine dokunan hikayesi ile de Kızılcık Şerbeti dizisindeki bu karakter genç oyuncu Ceren Yalazoğlu’na hayatının fırsatını sundu. Artık onu milyonlarca kişi tanıyor ve canlandırdığı karakterde başarılı performansı ile alkış alıyor.

Dizinin ilk bölümlerinde birçok izleyicinin gıcık olduğu Nursema karakteri ise, başına gelenler sonucunda şimdi aynı izleyicinin gözyaşı dökmesine neden oluyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 3 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Nursema karakterinin nasıl bir geleceği olacağı konusunda önemli gelişmeler yaşanacak.