Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler! Kimse beklemiyordu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler! Kimse beklemiyordu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi, izleyenleri farklı duygu ve düşüncelere sürüklüyor. İki farklı anlayış ve hayat yaşayan Doğa ve Fatih’in ailelerinde olup bitenler, kimi zaman izleyiciyi üzen gelişmeleri de beraberinde getiriyor.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın yer aldığı ve 16. bölümü ekrana gelen dizide giderek izleyicinin başta sevmediği Nursema, içini yakan bir karaktere dönüştü! Muhafazakar bir ailenin kızı olan Nursema’nın Umut’a olan sevdası ne yazık ki ailesinin kararıyla sevmediği bir adamla evlendirilme çabalarıyla sonuçlanmakta!

Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler! Kimse beklemiyordu! 3

Nursema’nın Umut ile olan ilişkisini öğrenen anne ve babası bu ilişkiye sert bir şekilde karşı çıktı. Nursema’nın babası ile konuşmasındaki sözleri ise izleyicinin içini yaktı! “Sen yok olunca diye yok olmuyor baba. Abim Nilay’ı getirdi, istiyorum dedi, seviyorsan tamam oğlum dediniz, Fatih hamile bir kızı bu eve getirdi, evleneceğim dedi, ona da varız dediniz, erkekler sevebilir ama ben kız olduğum için sevemez miyim baba? Bana mı yoksunuz baba?” sözlerinden sonra babasından sert bir tokat yemesi de yine Nursema’ya izleyicinin çok üzülmesine neden olan bir sahneydi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler! Kimse beklemiyordu! 4

Doğa ise aile içinde en cesur, en gerçekçi konuşmayı yapan kişi oldu. Nursema’yı savunan Doğa, ona kendi seçim şansı verilmemesine karşı çıktı. Abdullah bey ise Doğa’nın anne olduktan sonra kendilerini anlayacağını söylese de Nursema’nın istemediği biriyle evlendirilmesine Doğa “Çocuğunun mutluluğunu hiçe saymanın, benim için anne babalıkla açıklanabilir hiç bir tarafı yok. Kusura bakmayın ama burada Nursema’nın idama gider gibi eli kolu bağlı bir şekilde evliliğe mecbur bırakılmasını izleyecek değilim” diyerek ona destek oldu. Fakat Doğa’nın da yapabileceği çok bir şey yoktu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler! Kimse beklemiyordu! 5

Nursema’yı bir arkadaşının oğlu ile evlendirme kararı aldı Abdullah. Evde bir isteme töreni gerçekleşirken, Umut da bunu acı bir şekilde öğrendi! Nursema’nın “Her şey buraya kadarmış, çok ama çok üzgünüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor. Babam az önce beni arkadaşının oğluna verdi, evleniyorum” sözleri sonrası Umut, onu kaçırma planı yaptı.

Nursema karakterini oynayan Ceren Karakoç, giderek izleyicinin daha çok dikkatini çekmeye başladı. Dizinin bu hafta en çok konuşulan ismi olmayı da başardı. Performansı ile izleyiciden de övgüler alan oyuncu, Nursema rolüyle herkesin yüreğini yakan sahnelere imza attı…

Doğa ve Nursema arasında geçen konuşma ise izleyicinin uzun zamandır beklediği bir sahneydi. Umut ile yaşadıklarından sonra Doğa’nın içtenliğine ve samimiyetine daha çok inanmaya başlamıştı Nursema. Ailesinin kimi zaman ikilem içinde bırakan samimiyetsiz tavırlarını da farkeden Nursema’nın, Doğa’ya karşı tüm sert ve tavırlı davranışına rağmen onun kendisini savunması karşısında da gözyaşlarını tutamadı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler! Kimse beklemiyordu! 6

Doğa’nın “Sen beni sevmezsen de ben senin için elimden geleni yapacağım. Bunu içtenlikle söylüyorum” sözleri Nursema’yı da çok şaşırttı. Yaşananları kabullenmek zorunda olmadığını söyleyen Doğa’ya “Sen bu işe karışma” diyerek Fatih ile arasını bozmasını istemedi. Doğa ise Nursema’nın her zaman yanında olduğunu söyledikten sonra Nursema ona sarılarak “Benim çok canım acıyor” itirafında bulundu. Nursema, ayrıca Doğa’dan özür dileyerek “Kırk yıl düşünsem bu evde sadece senin bana destek çıkacağın hiç aklıma gelmezdi. İyi ki varsın” diyerek ilk kez ona duygularını anlattı. Doğa ve Nursema’nın bu duygu dolu anları ve birbirlerine olan yakın tavırları da izleyici tarafından beğenilen bir sahneydi.

Bu arada Nursema’nın Umut ile kaçma planları yaparken Abdullah, onlara engel oldu. Umut’un evlerinin önünde olduğunu öğrenen Abdullah, onunla konuştu. Sevgiyle her şeyi halledemeyeceklerini söyleyerek Umut’u kararından vazgeçirmeye çalıştı. Abdullah, Umut’un kararlı duruşuna karşın, “Ben kızımı göz göre göre ateşe atamam. Ne sizin hayatınız bize ne bizim hayatımız size uyar” diyerek bu birlikteliğine karşı çıktı. “Sen bu sevdadan vazgeç Umut, hatta buradan çıktıktan sonra Nursema diye birinin varlığını bile unut. Tabii onu gerçekten çok seviyorsan” diye konuştu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler! Kimse beklemiyordu! 7

Bu sırada Umut ile buluşmak için evden çıkmaya hazırlanan Nursema, kapıda Fatih ve abisi ile karşılaştı. Pembe de olacakları biliyor ve Nursema’nın kaçmasına engel olmak için kapıda bekliyordu. Nursema kaçma plan yaparken, evde imam nikahı için hazırlıklar yapılmıştı bile! Yakalanmanın şokunu henüz atlatamamış olan Nursema’yı asıl şok salonda bekliyordu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler! Kimse beklemiyordu! 4

Kızılcık Şerbeti dizisi, 16. bölümüyle izleyenlere beklemediği gelişmeler getirdi. Kıvılcım ve Ömer’in aşk yaşadıkları haberi aileyi sarsarken, Doğa’nın annesine kızıp Fatih’in ailesinin evine tekrar dönmesi sonrasında olaylar Nursema ve Umut ekseninde gelişti. Bu haftanın ön plana çıkan ismi Nursema’ya izleyicilerden gelen yorumlarda, yaşadıklarına olan üzüntülerini dile getiren mesajlar çoğunluktaydı.

İşte onlardan bazıları…

Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler! Kimse beklemiyordu! 9 Kızılcık Şerbeti dizisinde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler! Kimse beklemiyordu! 10