Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım ve Ömer çiftinin favori olmasının altında, gerçek hayata dokunması yatıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım ve Ömer çiftinin favori olmasının altında, gerçek hayata dokunması yatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinin 15. bölümü geride kaldı. Dizinin reytingleri gayet iyi gelmeye devam ediyor. Hatta AB kategorisinde günü ikinci olarak bitirmesi de diziye gösterilen ilginin hala yüksek olduğunu gösteriyor. 15. bölüm ayrıca tüm kişiler kategorisinde sekizinci ve ABC1’de de üçüncü sırayı elde etti. Dizinin ortalamanın çok üzerinde reytingler elde etmesi, hikayenin iyi gittiğini ve izleyicilerin de ilgisinin sürdüğünü kanıtlıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi hayranları şu ana kadar yaşanan gelişmelerden çok memnun. Dizinin başından bu yana çok ilgi çeken Ömer ile Kıvılcım karakterlerinin uyumu birçok izleyicinin favorisi oldu. Barış Kılıç ile Evrim Alasya’nın başarılı performansları çok konuşuluyor. 15. bölümde de Ömer’in bir türlü boşanamadığı Leman’ı artık istemediğini ve Kıvılcım’a aşık olduğunu itiraf etmesi ile birlikte her şey değişti.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım ve Ömer çiftinin favori olmasının altında, gerçek hayata dokunması yatıyor! 11

Kızılcık Şerbeti dizisinin hayranları son haftalarda ne olacağını merakla bekledikleri Ömer ile Kıvılcım’ın aşk dolu, romantizm içerikli yeni bölümlerdeki hallerini çok merak ediyor. Bu iki karakterin diziye çok yakıştığını düşünen izleyiciler, sosyal medyada onların birlikte hayata tutunmasının anlamlı olduğuna inanıyor.

Adeta hayatlarında ikinci baharı yaşayan Ömer ve Kıvılcım karakterlerinin bu kadar çok ilgi görmesinin altında da, benzer durumda olan birçok çift olduğu gerçeği yatıyor. Dünyanın dört bir yanında ikinci bir şans bularak birbirlerine sarılan ve hayatı birlikte yaşayan birçok çift var.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım ve Ömer çiftinin favori olmasının altında, gerçek hayata dokunması yatıyor! 12

İşte Kızılcık Şerbeti dizisindeki Ömer ile Kıvılcım karakterleri mutlu olmak ve hayata tutunmak için her zaman bir umut olduğunu, her zaman insanın aradığı kişiyi bir şekilde bulacağına işaret ediyor.

Dizi hayranları da senaryonun bu şekilde ilerlemesinden çok memnun olduklarını yaptıkları paylaşımlarla ortaya koydu. Bir izleyici diyor ki, “İşte görmek istediğimiz sahneler bunlar. Ömer ve Kıvılcım mutluluğu hak ediyor.”

Birçok dizi hayranı Leman karakterinin sevdiği adamı kaybetmesinin de çok üzücü olduğunu ve farklı duygular yaşadığını belirten yorumlar yaptı.