Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisi için ünlü bir oyuncudan gelen Gökçe Bahadır yorumu, o kadar çok kişinin ortak düşüncesi ki çok konuşulur!

Ömer dizisi için ünlü bir oyuncudan gelen Gökçe Bahadır yorumu, o kadar çok kişinin ortak düşüncesi ki çok konuşulur!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve İsrail yapımı Shtisel dizisinden uyarlanan Ömer, Pazartesi akşamlarının yeni iddialı dizisi.

OGM Pictures imzalı dizide Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı başrollerde yer alıyor. Her iki oyuncu da bugüne kadar rol aldıkları pek çok projedeki performansları, oyunculukları ile adından söz ettiren başarılı isimler. Karşılıklı sahneleriyle Ömer dizisinde de izleyicinin çok beğendiği partnerlikleriyle konuşuluyorlar son dönemde.

Her iki isim de son derece doğal, gerçekçi, samimi, izleyenlerin takdirle karşıladıkları oyunculuklarıyla Ömer dizisi için ne kadar doğru seçimler olduklarını ortaya koyuyorlar. Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı ve uyarlama senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı dizide bir ayrıntı var ki izleyen hemen herkesin dikkatinden kaçmadığı gibi sosyal medyada pek çok benzer yorumları da beraberinde getiriyor.

Ömer dizisi için ünlü bir oyuncudan gelen Gökçe Bahadır yorumu, o kadar çok kişinin ortak düşüncesi ki çok konuşulur! 23

Uzun zamandır ekranda olmayan ve son dönemde özellikle Netflix için çekilen Kulüp dizisindeki çok konuşulan performansı ile dikkatleri çekmişti Gökçe Bahadır. Yaprak Dökümü ile şöhreti yakaladığı dönemden sonra yer aldığı her yapımla kendisini daha da geliştiren ve oyunculuğu ile takdir toplayan bir isim Bahadır.

Ömer dizisinde Gamze karakterine hayat veriyor şu sıralar oyuncu. Ekranda uzun süre sonra kendisini görenler, 1981 doğumlu ve 42 yaşına Kasım ayında girecek olan Bahadır’ı sadece oyunculuğu ile değil, yüzüne herhangi bir müdahale yaptırmaması ve göz altındaki kırışıklıklarına bile dokunmadan, doğal makyajı, görüntüsü, filtresiz hali ile görmekten son derece memnun.

Pek çok dizide hem filtre uygulamaları hem de oyuncuların çeşitli şekillerde yüzlerine yaptırdıkları müdahalelerle birlikte doğallığından ödün vermelerine karşın Gökçe Bahadır, yaş alırken daha gerçekçi bir duruş sergiliyor ve hiç bir müdahale yaptırmadığı yüzü ile ekranda yer almaktan da çekinmiyor.

Ömer dizisi için ünlü bir oyuncudan gelen Gökçe Bahadır yorumu, o kadar çok kişinin ortak düşüncesi ki çok konuşulur! 24

Hayatın içinde pek çok insan gibi, canlandırdığı karakterlerin de gerçek olmasını sağlayan pek çok oyuncu gibi Gökçe Bahadır da estetik müdahaleler yaptırmadığı yüzü ile ekranda boy gösteriyor. Bu durumu, diziyi ilk bölümde izleyen kimi izleyicilerin yorumlarında da dikkat çekilen bir konu oldu. Gökçe Bahadır’ın doğal halini bozmaması, bazı oyuncuların botoks gibi müdahalelerle doğallıklarını bozduğunu düşünen izleyicilere ‘cesur bir hareket’ yorumunu yaptırmakta.

Bahadır’ın bazı meslektaşları da oyuncunun en doğal haliyle ekranda yer alıyor olmasını takdir eden sözleriyle karşılık veriyorlar. Bu isimlerden birisi de Sevinç Erbulak oldu. Oyuncu, twitter’dan yaptığı paylaşımda Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır’ın oyunculuklarını överken, özellikle Bahadır’ın doğal haline de gönderme yaptı.

Ömer dizisi için ünlü bir oyuncudan gelen Gökçe Bahadır yorumu, o kadar çok kişinin ortak düşüncesi ki çok konuşulur! 25

Erbulak “Dudakları pörtlemiş, alnı kırışmayan, cam suratlı oyuncuların Gökçe Bahadır’dan, poz kesmeden konuşamayan Selahattin Paşalı’dan öğreneceği çok şey var. Tekrarına denk geldim, ikisinden de gözlerimi alamadım. Ayrıca tüm ekibin ellerine sağlık. Yolu uzun olsun” yorumunu yaptı.