Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Sibel Taşçıoğlu’nun yeni imajını gören şok! Bir Zamanlar Çukurova’nın Şermin’ini tanıyamazsınız!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sibel Taşçıoğlu’nun yeni imajını gören şok! Bir Zamanlar Çukurova’nın Şermin’ini tanıyamazsınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinin Pembe’si Sibel Taşçıoğlu imajıyla herkesi şaşırtacak! 4 sezon boyunca atv ekranında Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izlediğimiz oyuncu o kadar büyük değişim geçirdi ki, birçok kişi onu tanıyamayacak. Şermin Yaman karakteri Bir Zamanlar Çukurova’nın ele avuca sığmayan, kendi çıkarı için her şeyi yapabilecek, kötülükten çekinmeyen birisiydi. Süslü bir kadın olarak Şermin karakterinden sonra, muhafazakar bir ailede anne karakterine dönüşmek oyuncuya bambaşka bir hava getirdi.

Seküler ve modern bir kadın imajından, muhafazakar ve geleneksel bir kadın imajına doğru iki farklı dizide iki farklı rol ile Sibel Taşçıoğlu yeteneklerini ortaya koyacak. Ekran başına geçecek birçok kişi için, Pembe karakterini canlandıran oyuncunun, 4 sezon ekranda Şermin olarak izledikleri aynı oyuncu olduğunu anlaması bile çok zor. Sibel Taşçıoğlu’nun müthiş imaj değişimi herkesi şaşkına çevirecek.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sibel Taşçıoğlu'nun yeni imajını gören şok! Bir Zamanlar Çukurova'nın Şermin'ini tanıyamazsınız! 8

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi, Cuma akşamlarının alternatif dizilerinden birisi olacak. Farklı kültürlere sahip ailelerin bir evlilik bağı ile birbiri ile iletişim haline geçmesi ve aynı değerleri taşıdıklarını ama farklı yollardan ilerlediklerini görmelerinin hikayesini izleyeceksiniz.

Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği dizide başarılı oyuncu Sibel Taşçıoğlu, canlandırdığı Pembe karakteri ile Fatih karakterinin annesi Pembe olarak ekranda yer alacak. Doğukan Güngör’ün canlandırdığı Fatih karakteri, üniversitede tanıştığı Doğa ile evlenecek. Sonrasında ise seküler bir aile yapısına sahip olan Doğa ile, muhafazakar bir aileden gelen Fatih’in birlikteliği, iki aileyi de birbirine yakınlaştıracak.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sibel Taşçıoğlu'nun yeni imajını gören şok! Bir Zamanlar Çukurova'nın Şermin'ini tanıyamazsınız! 9

Aynı doğrulara fakat farklı kültürlere sahip iki ailenin çocuklarının evlenmesiyle yaşanan çarpıcı olayları konu alan “Kızılcık Şerbeti” dizisi, Türkiye gerçeğini ortaya koyan bir yapım olacak.

Sibel Taşçıoğlu da, üç çocuk annesi Pembe karakteri ile toplumda örneği çok fazla olan bir kadın karakteri ile birçok kişinin kendi hayatları ile yüzleşmelerini sağlayacak.

Hayatı eşi Abdullah (Settar Tanrıöğen) ve çocuklarından ibaret olan Pembe, güler yüzlü, titiz, fedakar yapısıyla beğeni toplayacak bir karakter.

1976 yılında Bursa’da dünyaya gelen oyuncu, daha önce Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide 4 sezon boyunca Şermin Yaman karakterinden sonra çok farklı bir başka karakter ile bu sefer Kızılcık Şerbeti dizisiyle yeniden setlere dönüş yaptı. Şermin karakterinden sonra Sibel Taşçıoğlu’nu ekranda Pembe olarak izleyenler imaj değişikliğine çok şaşıracak.