Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen’in yeni reklam anlaşması için verdiği pozlar adeta ateş ediyor!..

Melis Sezen’in yeni reklam anlaşması için verdiği pozlar adeta ateş ediyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin yükselen yıldızlarından oyuncu Melis Sezen reklam yüzü olduğu marka için objektif karşısına geçti.

Ekranlarda en son Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde rol alan oyuncu, dizide canlandırdığı ‘Derin’ karakteriyle popülerliğini artırdı.

Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Melis Sezen, yeni bir markanın reklam yüzü oldu. Sezen, ünlü giyim markası Derimod’la reklam anlaşması imzaladı. Firma, yıllar önce Barış Arduç’la çektikleri reklam filminin ardından ilk kez ünlü isim olarak Melis Sezen’le anlaştı.

Melis Sezen'in yeni reklam anlaşması için verdiği pozlar adeta ateş ediyor!.. 8

Reklam çekimi için objektif karşısına geçen Melis Sezen, çekimden bazı görüntüleri instagram hesabında takipçileriyle de paylaştı. Oyuncu fotoğrafların altına; “Derimod’larla birlikte bu akşam sahneye çıkıyoruz. Hazır mısınız? ” notunu düştü.

Melis Sezen'in yeni reklam anlaşması için verdiği pozlar adeta ateş ediyor!.. 9

Oyuncunun fotoğrafları çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Öte yandan Melis Sezen’in Halit Ergenç ve Songül Öden’le birlikte başrolde yer aldığı Numen dizisi de Disney Plus’ta yayınlanacak.

Sadakatsiz’in finalinin ardından bir süre ekranlara ara veren, yeni sezonda bir yapımda rol almayan oyuncu, tercihini dijital platformdaki projelerden ve reklam anlaşmalarından yana kullandı.

Güzel oyuncu aynı zamanda GSM oparetörü Turkcell’in reklam yüzü olarak da ekranlara geliyor. Firma ile anlaşmasını yenileyen Sezen’in 15 milyon TL’ye sözleşmesini iki yıl daha uzattığı haberleri magazin basınında yer almıştı.