Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu partnerine hiç beklemediği bir tavır ile şoke etti!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu partnerine hiç beklemediği bir tavır ile şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, Emanet dizisiyle başlayan ve sosyal medya desteğiyle de süren kariyer yolculuğunda güçlü bir adım daha attı. Kızılcık Şerbeti dizisinin AB ve ABC1 kategorilerinde şu sıralarda birincilikler elde etmesinde hikayede Doğa ve Fatih karakterlerinin ortaya koydukları güçlü enerji de rol oynuyor.

Sıla Türkoğlu da son iki senedir yükselen yıldızını, Doğa rolüyle daha da bir yükseğe çıkartırken, partneri ile de iyi bir uyum yakalayarak dikkatleri çekiyor. Türkoğlu, partneri ile birlikte sorulara yanıt verdi ve ilk zamanlar Doğukan Güngör’e karşı bir ön yargısının oluştuğunu itiraf etti.

“Ön yargılarınız var mıdır?” şeklindeki soru sorulunca, Doğukan Güngör, “Bana karşı vardı mesela” diyerek konuyu açtı. Sıla Türkoğlu da bu durumu kabul ederek, “Birazcık vardı” diye konuştu.

Dizinin daha ilk başlarında Sıla Türkoğlu’nun partneri Doğukan Güngör’e hikayedeki Fatih karakterinden etkilenerek ön yargı ile yaklaştığı ortaya çıktı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu partnerine hiç beklemediği bir tavır ile şoke etti! 7

Sıla Türkoğlu, partneri ile ilgili şu sözleri ile bir hayli şaşırttı: “Doğukan ile şöyle olmuştu; Fatih karakteriyle sürekli onu gördüğüm için set içerisinde… Özel hayatımda Doğukan nasıl hiç tanımaya fırsat vermediğimiz için birbirimizi… Birazcık karakterden etkileniyordum ve onu biraz Fatih zannediyordum. Hem de oyuncu olarak. Çok saçma bir şey. Bir tık o yüzden ön yargım vardı.”

Genel anlamda ise kendisini ön yargılara sahip birisi olarak tanımlamadığını da anlatan Sıla Türkoğlu, bazen bu tür şeyler ile karşılaşabildiğini ifade etti.

Doğukan Güngör ise ön yargının beyninin kendini savunma isteği olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Bu tabii ki refleks olarak olabiliyor” diye konuştu. Çok büyük beklentilerle tanımak istediği birisinin olmaması haline dikkat çeken oyuncu, böyle bir beklentiye gerek olmadığını da sözlerine ekledi.