Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisinde şoke olma sırası Nilay’a geldi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde şoke olma sırası Nilay’a geldi!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” önceki akşam ekrana gelen bölümüyle yine zirvedeki yerini aldı.

Kızılcık Şerbeti; hem AB hem de ABC1 gruplarında çift haneli reytingler elde etmeyi sürdürdü. Tüm kişiler kategorisinde çok iyi bir oran elde eden dizinin, bu başarısı ile birlikte tüm izleyici gruplarında birincilik elde ettiğini hatırlatalım.

Sosyal medyada her hafta olduğu gibi yankı bulan dizi; Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 6 saat, Doğa 4 saat, Kıvılcım 4 saat, ve Nilay 7 saat X’in TT listesinde yer alarak Cuma gününe damga vurdu.

Dizinin 48. bölüm final sahnesinde ise nefesler tutuldu. Nilay’ın Zülkar’la konuşmasına şahit olan Mustafa aldatıldığına emin oldu ve boşanmaya karar verdi. Boşanma celbi eve geldiğinde zarfı açan Nilay şoke oldu.

Boşanmak istediğini söyleyen Mustafa’nın yaptığı ağır konuşmanın ardından gözü yaşlı Nilay’ın “Çocuk senden değil!” itirafı geceye bomba gibi düştü.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; Mustafa’nın evden kovduğu Nilay, Nursema’ya gidiyor. Doğa’nın, Fatih’i sevdiğini söylediği tanıtımda Fatih’in annemi çiğneyemem sözleri dikkat çekiyor.

Kıvılcım’a gelen meçhul bir kadının Ertuğrul için söyledikleri merak uyandırırken Umut, yaptığı yeni işi dolayısıyla tutuklanıyor. Abdullah’ın, Pembe ile boşanma davasının bir yıl süreceğini söylemesi üzerine Alev’in bitti demesi ve Pembe’ye gitmesi yeni bölüme dair merakı artırıyor.