Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin Ömer’i Barış Kılıç’tan sezon finali tüyosu geldi!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Ömer’i Barış Kılıç’tan sezon finali tüyosu geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç, zamanın çok hızlı geçtiğini ve daha yeni başladıkları dizinin sezon finali öncesine gelinmiş olmasını şaşkınlıkla karşıladığını anlattı.

Cuma akşamları başarılı reytingleri ve güçlü hikayesi ile dikkat çeken Kızılcık Şerbeti dizisinde, birincilikler de elde edilmesinde oyuncuların üstün performansı da çok önemli bir rol oynadı. Barış Kılıç da bu isimlerden birisi ve Evrim Alasya ile birlikte hikayede çok etkili bir konumda bulunuyor.

Dizinin sezon finali yemeğinde ekip olarak bir arada olduklarını ifade eden oyuncu, sezonun değerlendirmesini şu sözlerle yaptı: “Çok hareketli geçti bizim açımızdan. Günün sonunda, geldiğimiz noktadan mutluyuz. Çok emek verdik bu projeye, hep birlikte çok çalıştık. Hak ettiğimiz yerlere de geldik aslında. Böyle bir işin seyirci tarafından bu kadar sahiplenilmesi muazzam bir duyguydu.”

Sezon finalinde neler olacağını izleyiciler çok merak ediyor. Barış Kılıç’a göre de dizi sezon arasında izleyicileri fena halde merakta bırakacak. Çünkü sezon finali çok sert olacak.

Barış Kılıç, senaryoyu okuduktan sonra sert bir sezon finali yapacaklarını anladığını belirterek, şu bilgileri verdi:

“Biraz sert, ben de okuyunca ‘olabilir miyim’ dedim. Çok büyük sürprizler var finalde. Herhalde bu hafta da çekimleri bitirmiş olacağız. Seyirciler ne olacağını görecek.”

Ünlü oyuncu bu sözleri ile sezon finali bölümünün daha da çok merak edilmesine neden oldu.

Kimsenin Kızılcık Şerbeti dizisinin çift haneli reytinglerin de üzerine çıkabilecek bir performans ortaya koyabileceğini düşünmediğini Barış Kılıç’ın sözlerinden anlıyoruz.

Ünlü oyuncu, “Beklediğimizin üstünde çok büyük bir reyting aldı. Kimse bu işe başlarken çift hanenin de üzerinde bir reyting alacağını tahmin edememiş olabilir. Ama güzel bir işe başladığımızı biliyorduk. Ben kendi adıma, ilk okuduğumda bir yere varacağını tahmin ettiğim, hissettiğim bir işin en azın bitmemiş olması da çok büyük bir keyif” açıklamasında bulundu.