Ana sayfa Sosyal Medya Melis Minkari ile Recep Usta dizide çok uyumlu ama fikirlerde uyuşmaları kolay olmadı!

Melis Minkari ile Recep Usta dizide çok uyumlu ama fikirlerde uyuşmaları kolay olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisiyle parlayan genç oyuncular; Recep Usta ile Melis Minkari, Onedio’nun youtube kanalındaki programın konuğu oldu. İkilinin birbirlerini ne kadar çok tanıdıkları üzerinden mesaj veren programda ilginç anlar yaşandı.

Melis Minkari uyuşamadıkları bir sorudan sonra partnerine, “Reco yalan söylüyorsun, imkansız” diyerek çıkıştı. Recep Usta ise “Hayır yalan söylemiyorum” diyerek karşılık verdi.

İş yerinden birisiyle ilişki yaşama konusunda kendilerini kısıtlamayacaklarını anlatan ikili, aynı fikirde buluştular. Her iki oyuncu da sevgilisi bir şeyi yapmak isterken, kendisi istemese bile yapacağını ve bunu fedakarlık olarak gördüklerini ifade ettiler.

Fikirler konusunda eşleşememe halleri yaşayan iki genç oyuncu, bazı sorularda ise birbirleri ile aynı düşündüklerini ortaya koydular.

Bir soruda Recep Usta’nın hoş sözleri üzerine Melis Minkari, “Tam hayallerdeki erkek değil mi, verdiği cevabı duydunuz mu?” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisinde Berk ile Aybike karakterlerini canlandıran ikiliye gençlerin yoğun bir ilgisi var. Berk ile Aybike karakterlerinin sosyal medyada çok geniş fanları oluştu. İki genç oyuncunun kariyer zıplaması yaşanmasına neden olan Kardeşlerim dizisinin dünya çapında başarılar elde etmesi de onların yurt dışında tanınmasına yardımcı oldu.

Birbirlerine ne kadar uyumlu olduklarının hem dizide hem de bu programda görüldüğünü belirten izleyiciler, başka bir dizide başrolde onları görmek istediklerine yönelik yorumlar da paylaşıyor.