Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyada öne çıkan Adım Farah ve Gülcemal dizileri bir gerçeği yeniden hatırlattı!

Sosyal medyada öne çıkan Adım Farah ve Gülcemal dizileri bir gerçeği yeniden hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dünyasında bir sezonunun sonuna gelindi ve dizilerle ilgili de kararlar alınıyor. Adım Farah dizisi ikinci sezonda da devam edecek ve şimdilik 26 bölüm garantisi olduğu konuşuluyor. Gülcemal dizisinin akıbeti ise belirsiz ama Fox TV’nin bu projeyi harcaması izleyicileri fena halde kızdırır. Her ikisi de aynı kanalda yayınlanan Adım Farah ile Gülcemal projeleri ortalamaya yakın reytingler alabiliyor ama çok daha iyi reytingler elde etmeleri beklenmesine karşılık bunu gerçekleştiremediler.

Adım Farah 14. bölümü ile sezon finali yaptı ve gelecek sezonda yine yurt dışından gördüğü büyük ilgi sonrasında yoluna devam edecek. Gülcemal dizisi de yurt dışında beğeni toplayan bir proje oldu ve akıbeti çok merak ediliyor. Gülcemel’in ikinci sezonda yayında olup olmayacağı belirsiz ama izleyiciler mutlaka yayınlanmasını arzu ediyor.

Her iki dizinin de Adba TV tarafından hazırlanan 22-28 Mayıs haftasında en popüler diziler listesinde ilk 3 sırada yer alması dikkat çekici bir durum. Reytingleriyle de sezona damga vuran Yalı Çapkını dizisi yine listenin ilk sırasında. Bu normal ve kabul edilebilir bir durum.

Sosyal medyada öne çıkan Adım Farah ve Gülcemal dizileri bir gerçeği yeniden hatırlattı! 7

Ancak çok daha iyi reytingler almasına rağmen bu listeye giremeyen yapımlar da var.. İşte bu reyting şampiyonu diziler düşünüldüğü zaman Adım Farah ile Gülcemal projelerinin ortalamaya yakın reytinglerine rağmen sosyal medyada yine çok başarılı bir iş çıkardıkları gerçeğini görmektesiniz.

Tabii ki bu durum bir başka gerçeği daha kanıtlıyor. Sosyal medyada çok beğenilen bir dizinin reytinglerde de çok iyi sonuçlar elde edeceği gibi bir durum yok.

Geçen hafta için yapılan araştırmada en popüler diziler listesinde Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Aile ve Üç Kız Kardeş dizilerinin reytingleri gayet iyi. Ancak diğer yapımlar için bunu söylemek zor.