Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını arasında reyting dengesi değişmiyor!

Kızılcık Şerbeti ile Yalı Çapkını arasında reyting dengesi değişmiyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Cuma akşamları Kızılcık Şerbeti izleyicilerle buluşurken, aynı gün Star TV ekranında ise Yalı Çapkını dizisi yine milyonlarca izleyiciyi ekran başına topluyor.

Bu iki dizinin geçen sezondan bu yana devam eden reyting performanslarına bakıldığı zaman bir denge oluşmakta olduğunu söyleyebiliriz. Geçen sezon bir ara Kızılcık Şerbeti AB ve ABC1 gruplarında öne geçmiş olsa da genel olarak Yalı Çapkını dizisinin üstünlüğünü gördük.

İkinci sezonda ise AB ve ABC1 gruplarında Kızılcık Şerbeti’nin üstünlüğü artık kendisini gösteriyor ve birincilikleri de Show TV almaya devam ediyor. Ancak tüm kişiler kategorisinde Yalı Çapkını dizisinin birinciliği kaptırmadığını da söylemek lazım.

Cuma akşamları reyting yarışında bir denge oluştu. Tabii ki Kızılcık Şerbeti’nin AB ve ABC1 gruplarında çift haneli oranlardan biraz geriye düşmeleri de dikkat çekici bir kayıp oldu.

Ancak hem Yalı Çapkını hem de Kızılcık Şerbeti dizisi milyonlarca izleyiciyi ekrana taşımayı sürdürüyor ve bu istikrarlı görüntü büyük bir başarının da göstergesi olarak dikkatlerden kaçmıyor.