Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’ın isminin bir hikayesi var!

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’ın isminin bir hikayesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakteri ile son dönemde izleyicileri fazlasıyla etkileyen Müjde Uzman, adeta kariyerinde yepyeni bir dönem yaşıyor. Daha önce hiç bu kadar popüler olmayan oyuncu, şimdilerde herkesin dilinde.

Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti projesinin en dikkat çeken kadın karakterlerinden birisi de Alev. Hatta bazı meslektaşları da şimdiki rolleri olmasa en çok Alev karakterini canlandırmayı arzu edeceklerini söyleyerek de Müjde Uzman’ın ne kadar şanslı olduğunu ifade etmişti.

Ünlü oyuncu şimdilerde hem magazin basınında sıklıkla yer alıyor hem de sosyal medyanın en çok konuştuğu kadın oyunculardan birisi haline geldi.

Oyunculuk yolculuğunda hiç pişman olmadığını, öğrenmeyi çok sevdiğini, hayatı çok sevdiğini, bir şeyleri başarmayı sevdiğini anlatan Müjde Uzman, üniversite yıllarında televizyon macerasının başladığını ifade etti.

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında Müjde ismini de çok sevdiğinden bahseden oyuncu, hikayesini de şu sözlerle anlattı:

“Annem 3 kız çocuğu istemiş. Benim ismimi de önden koymuş. Benim göbek adım da yok. Kızım olacak, onun adı Müjde olacak demiş. Ben çok memnunun göbek adımın olmamasından. İsmimi de çok severim, çok nadirdir, o yüzden benim de çok hoşuma gidiyor.”