Ana sayfa Güncel Haberler Kızım dizisinde Sinem Ünsal’ın unutamadığı set anısı!

Kızım dizisinde Sinem Ünsal’ın unutamadığı set anısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisinde yer almadan önce Kızım dizisinde yan rollerden birisine hayat vermişti. O dönemde pek de öne çıkmayan oyuncu, Mucize Doktor’da Nazlı karakteri ile yer alınca daha çok dikkat çekti.

Youtube’da yayınlanan sohbet programında konuşan Sinem Ünsal, sette yaşadığı bir anısını paylaşıt.Kızım dizisinde canlandırdığı Sevgi Öğretmen karakterini son derece başarılı bir şekilde oynayan Sinem Ünsal, setteki çocukların da kafasını karıştırmış!

Dizide Öykü’nün gittiği okul sahnelerinde pek çok yardımcı çocuk oyuncu da rol alıyordu. Öykü’nün sınıf arkadaşlarını oynayan küçük oyuncularla Sinem Ünsal arasında gülümseten diyaloglar da yaşanmış.

Sinem Ünsal, bu eğlenceli anısını da şöyle aktarıyor:

“Sınıf öğretmenini canlandırdığım için bir sürü çocuk vardı. Beni gerçekten öğretmen sanan da vardı, her hafta bana resim çizip getiren, öğretmenim diye seslenen… Bir çoğu artık karıştırıyordu, gerçekten öğretmen miyim, değil miyim?

‘Abla sen öğretmen misin?’ diyorlardı. ‘Hayır değilim’ diyordum. (gülüyor) ‘Peki ne iş yapıyorsun?’ diyorlardı. Oyuncu olduğumu anlamıyorlardı. Çok tatlı diyaloglara giriyorduk. “

Kızım dizisinde Sinem Ünsal'ın unutamadığı set anısı! 7