Ana sayfa Dizi Haberleri Hilmi Cem İntepe’den hayranlarına Maria Mustafa dizi müjdesi!

Hilmi Cem İntepe’den hayranlarına Maria Mustafa dizi müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilmi Cem İntepe, geçtiğimiz sezon izleyicilerle TRT1 ekranında yayınlanan Tek Yürek dizisinde buluştu. Oyuncu, 2020 yılında izleyici ile buluşan 6 bölümlük Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizide de rol almıştı. Ünlü oyuncunun hayranları, yeni sezon için heyecan içinde… Yeni bir dizi ekrana gelmek için hazırlık süreci geçiriyor. dizinin ismi Maria Mustafa…

Hilmi Cem İntepe bu yapımda Jessica May ile birlikte kamera karşısına geçecek. Jessica May, Yeni Gelin isimli dizideki performansı ile büyük beğeni kazanmıştı.Dizinin bir diğer başrol oyuncusu ise Tamer Levent olacak. Maria Mustafa dizinin çekimlerinin en zaman başlayacağı da belli oldu.

Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı Maria Mustafa dizisinin çekimleri Temmuz ayında başlıyor. Hilmi Cem İntepe katıldığı instagram canlı yayınında müjdeyi verdi.

Oyuncu, “Benim olay Temmuz’da başlayacak. Temmuz’da çekimler başlayacak. Kapadokya’ya gideceğiz” diye konuştu. Normalde daha erken çekimlere başlayacaklarını ifade eden Hilmi Cem İntepe, şehirler arası seyahat yasağı nedeniyle çekimleri ertelendiğini anlattı.

Oyuncu, “Ortalığın durulmasını bekliyoruz. Çekimlere başlayıp, Eylül ayı gibi atv’de yayına girecek” dedi.