Ana sayfa Dizi Haberleri Kızlarım İçin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Kızlarım İçin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında her hafta daha da beğenilerek izlenen Fikret Kuşkan ve Tuvana Türkay’ın başrolünde buluştuğu Elifcan Ongurlar, Anıl Tetik ve Sanem Yeles gibi genç yıldızların da kadrosunda yer aldığı Kızlarım İçin dizisinde 4. bölüm merakla bekleniyor.

19 Aralık Salı günü saat 20.00’de ekrana gelecek olan 4. ve yeni bölümde neler olacak?

4. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı.

İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklara dair ipuçlarının olduğu o video.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşar, öldürülen koğuş arkadaşının yerine geçerek hapisten kaçabilecek mi?

Sumru’nun kurtarılmasıyla biraz olsun mutlu olan kızlar eve haciz gelip sokağa atılınca hepten kahrolur. Yağız ve Egemen onlara yardım etmek için çırpınırken Alper bu borcu kendinin ödeyeceğini söyler. Hacer oğlu Alper’i Kumru’dan korumak için Kumru’ya Yağız’ların evinde bakıcılık işi ayarlar. Baş ağrıları artan Egemen, Sumru’dan etkilenmeye başlamıştır.

Kumru eve gelen haciz için para kazanmaya uğraşırken aklının bir köşesinde hep kardeşleri vardır. Sumru’nun Zübeyir’e olan nefretini fark eder ve bunun nedenini sorgulamaya başlar, bir de orta da Sumru’nun kaybolan intihar mektubu vardır.

Bu arada kızlarına kavuşmak ve onları bu çektikleri acılardan kurtarmak isteyen Yaşar, öldürülen koğuş arkadaşının yerine geçerek hapisten kaçabilecek mi?